0

çocukluğum ,istanbul'un trafik karmaşası, ama bir o kadarda güzelliği, genç yaşımda doğduğum yerden ayrılışım geliyor. güzel memleketim istanbul'um.

0

kız kulesi gözümde canlanıyor zeytin burnu güzel tarihi yer

0

aklima kardesim kadar cok sevdigim arkadasim geliyor. istanbulu onun sayesinde tanidim. atatürk arberatumu çok harika bir yerdir. gitmeyenlere tavsiyem mutlaka gezsinler orayi harika bir dogasi var muhtesem fotograflar yakalayabilirsiniz. ve büyük ada çok hos yuruyerek gezmenizi tavsiye ederim tadina vara vara. bebek sahiline de bayılmıştım.

0

ne zaman duysam istanbul ismini bir türlü gidemediğim, her seferinde sadece manzarasıyla yetindiğim kız kulesi gelir aklıma.

0

ara sokakları çok hoşuma gidiyo bayıldım

0

ilk gözümün önüne gelen boğaz manzarası...
müzeleri, tarihi yerleri, sultanahmet bölgesi, pierre loti, kadıköy, beyoğlu(eski hali)...

hemen her sokağında başka bir sürpriz barındıran kişiliği... istanbul, kadına benzer diyordu bir yazar... gerçekten de bir kadın ruhu gibi karmaşık ve beklenmedik sürprizlerle dolu girift, gizemli ve çekici bir şehir istanbul..

0

bogazı, köprüleri. ve en önemlisi de tarihi... aslinda nereye giderseniz gidin istanbulda az çok bir tarihi mekan göreceksiniz :) hele üsküdar ve besiktaş... benim icin ayri yere sahiptirler. yasanmis bir koskoca tarihi bu iki semtte bulabilirsiniz. bu iki semtin tarihi dokusu bambaska