0

sensodyne kullanıyorum hem dışıme iyi geliyor hemde dişimi beyazlatiyor dış sağlığı için de bence sensodyne çok güzel bir dış macunu bence sizde sensodyne kullanın ondan iyi macun yok bence.

0

doğal olan macunu kendim yapıyorum limon suyu ve karbonatlı karıştırıp macun kıvamına getiriyorum günde birkaç kez bu macunu fırçalıyorum dişleri hem beyazlatıyor hem çok sağlıklı

0

aslına bakarsan hemen hemen hepsi aynı etkiyi veriyor. şu aralar farmasi dış macunu kullanıyorum ve memnunum. yazın size farmasiyi anlatayım. cidden ben guvenmezdim bu tür katalog işlerine ama farmasiyi bulunca fikrim değişti.

0

parodontax kullanıyorum bembeyaz yapıyor cunku en sevdigim dis macunu

0

yani diş sağlığı için diş fırçalamak düzenli bir şekilde önemlidir ben de birçok diş macunu denedim ama sensody çok etkili bir diş macunu dur macun kadar diş fırçası da önemlidir en önemlisi de işte düzenli fırçalamaktır zaten insan alıştığı zaman da bırakamıyor sürekli fırçalamak ihtiyacı hissediyor.

0

sensodyn kullanıyorum ben gayette güzel colgate den dha guzel bence.

0

dış macununda colget alıyorum sürekli kullanırım diş sağlığı ve güzel gulusler için kullanmadigim zaman çok rahatsız olurum dişe çok önem veriririm.

0

bu konuda şöyle söyleyebilirim her diş macunu olabilir yeter ki çok kötü bir diş macunu olmasın bazı diş macunu çok kötü olabiliyor onun için yine de iyisinden almak en iyisidir.

0

parodontaks cunku benim dislerimi bembeyaz yapıyor

0

ben paradontax kullanıyorum çok memnunum daha önce ipana kullanıyordum

0

ağız sağlığı için en uygun diş macunu colgate dir doktorlar tarafından da önerilir .

0

signal whıte now dış macunu kullanıyorum ve çok memnunum

0

şuana kadar hepsini kullandim heepsi guzel benim tercihim colgete.

0

signal white now kullanıyorum gayet temiz ve ferah oluyor memnunum.

0

ben dişim için misvak özlü olan diş macunlarını kullanıyorum daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.

1

valla hepsi aynı bence sensodyn, paradontax hepsini kullandım şuan colgate kullanıyorum illa pahalı olacak diye bir şey hepsi aynı işi yapıyor bence.

0

ben ipana kullanıyorum dişlerine iyi geliyor yani beyazlatılır da şuan sağlıklı bir durumda eskicek colgent kullniyordum şimdi ipana güzel memnun kaldım

1

colgate white parlak dişler signal white eyüp sabri tuncer misvak özlü macun birde mutlaka diş ipi kullanılmalıdır

0

ben almayadan gelen ürünleri kullanıyorum gayette memnunum

0

ben marketlerde satilan markalari kullanmiyorum. amway'in glister adli dis macununu kullaniyorum