0

ödev yapmak daha mantıklı. sınav tamamen ezberci sistem. ama ödev insanı sorumluluk sahibi yapar.

0

tabiki ödev yapmayi tercih ederm sinavda ne soru sorcaklar bilinmiyo ama ödev otur yazi yaz arastir kitaplari karistir. sinav da heycan yapiyorz bildiklerimizide unutuyorz ödev yapmayi severim heleki bu cagda daha kolay ödev yapmak bilgisayardan arastir bul yaz daha guzl bn sinava karsiyim ödev cok iyi

0

sınava ve derse bağlıdır . bazı derslerde sınav daha avantajlı olabilirken bazı derslerde de ödev daha avantajlı ve az yorucu olabilir.

0

sınava girmeyi mi tercih ederim ödevi yapmayı mı tercih ederim sınav biraz stresli olur ve belli 1 saati olur ama ödevi yapmak daha rahat gibime geldi o yüzden ödevi yapmayı tercih ederim

0

önce güzel bir ödev yapıp ya da ders çalışıp ondan sonra muhakkak sınava girmek isterim ödev yapmak ya da ders çalışmak hedefe yönelik olduğu zaman zevklidir sınav yaptığınız ödevin ne kadar sağlam olduğunun göstergesi olduğu için sınava girmek isterim.

0

sınav stersini çekmektense saatlerce odev yapmayı tercih ederim.

0

yerine göre degişir bazılarında ödev yapmak isten bazılarında sınava girmeyi isten

0

ödev yapmayı tercih ederim. öğrencilik hayatım boyuncada ödev yapmayı hep sevdim.

0

ödev yapmayı tercih ederim çünkü daha geniş zamanın var ayrıca istediğin kaynaktan bilgi edinip kullanabiliyorsun.sınavda bu mümkün değildir sorularla başbaşa kalırsın ve sınırlı zamanın vardır bu da strese yol açar stres nedeniye bildiklerini unutma ihtimalin olur. bildiğim halde yapamamak üzüntü verir. bu yüzden ödev daha mantıklı seçim olur.

1

tabi kii de ödev yapmayı tercih ederim , çünkü sınavın stresi ile ödevin stresi bir değil.

0

ödev yapmak tabi sınav zor oluyor bi yerden araştırma yapamyorsun ama ödev öyle mi araştır çiz yaz kafana göre

0

tabikide ödev yapmayı tercih ederim hele bide uzun yaparsanız ödevi ohhh düşük verme olasılığı da kalmıyor vicdan yapıyor hocalar

0

tabi ki odev kopya cekebiliriz yardımlaşırız sınav benm için stres dolu

1

ödev yapmak daha kolaydır, ancak sınav bilgimiz açısından önemlidir.

0

sınava girmek daha mantıklı geli,yor neden bilmem ama ödev yapmayı hhiç sevmem

0

kesin bir cevabım var. tabii ki de ödev yapmayı tercih ederim. çünkü sınavda stres ve heyecan yapıyorum, sınavdan aldığım notlar yazılı olarak işleniyor ve istediğim notu alamadığım zaman hem kendime kızıyorum, hem de istediğim notu almayı beceremediğim için üzülüyorum, bu da diğer sınavlarda da istediğim notu alamayacağım hissiyatına neden oluyor. o yüzden ödev yapmak daha iyi bence.

1

tabi ki ödev yapmayı tercih ederim. sınavın ayrı bir stresi olur. süre daha kısıtlıdır. o yüzden daha baskı altında hissettirir insanı. ama ödev daha rahat bence.

0

ödev yapmayı severim. sınavların bazıları çok zor maalesef. kazanamam falan diye çok korkuyorum ama ödevler öyle değil. keyif alıyorum özellikle de proje ve performans ödevlerini çok seviyorum.

0

her ikiside birbirine yakın olduğu için ikiside.

0

yerine gçre ikiside bazen güzel bazen kötü ödevlerimi yapar sınavlarıma girerim