1

tekrar dünya'ya gelseydin ve sana dinini seçme şansı verilseydi, hangi dini seçerdin?

kesinlikle yargıyla yaklaşmayın tamamen merak ettiğim için soruyorum.

12 cevap
0

tekrar tekrar ve tekrar müslümanlığı islam dinini seçerdim..

0

yeniden dünyaya da gelsem kaç kez gelirsek gelelim bu sorunun cevabı hep aynı olacaktır. islamiyet, allah ın kullarına seçtiği en son ve hak dindir.

0

kesinlikle islamo seçerdim. çünkü islam kurtuluş yoludur. doğru yoldur.

0

tekrar dünyaya gelseydim yine islam dinini seçerdim elhamdulillah müslümanım ve yeniden müslüman olarak dünyaya gelmek isterdim .

0

islam çünkü dier dinlere göre en kolay din

2

elhamdülilah müslümanım ve 10 kere de dünyaya tekrar gelsem yine elhamdülillah müslümanım derdim

1

yeniden dünyaya gelsem yine islamı seçerdim çünkü islam hak dinidir.

1

madem sen merak ettiğin için sordun bende o şekilde cevap vereyim. şimdi bir insan bu soruya zaten farklı bir cevap verir mi diye düşündüm. gayette verebilir. onayladığım için söylemiyorum ama konuyu daha anlaşılabilir hale getirmeye çalışıyorum. islam dini kendisine anlaşılmaz geliyordur, fikirlerine uymuyordur. bunun için de yeniden dünyaya gelmesine gerek yok. insan neyi seçer, neyi benimserse onu yaşar ona inanır. allah bizi o düşüncelerden uzak tutsun. zaten çok şükür ediyorum dünyaya müslüman olarak geldiğim için. ya diyorum başka bir ülkede islamdan uzak büyümek zorunda kalsaydım diye. bence biz çok şanslı olan insanlarız bunun için hep şükretmek lazım. yanlışa düşenlerinde allah yardımcıları olsun tez zamanda kurtulsunlar.

0

ben dunyaya tekrar gelsem islami seçerdim gerçek söylüyorum müslümanlığı seçerdim ezanda okundu tam üstüne ve allah yolundan giderdim tek bir yanlış yapmadan tertemiz geldik tetlrtemiz gitmek isterdim gunahsiz bir sekilde

0

ben dünyaya yeni den gelseydim herhangi bir din secmez dim çünkü ben deistim

0

dünyaya yeniden gelsem kesinlikle islamı seçerdim.

0

yeniden dünyaya gelseydim yine dinimden donmezdim allahima bin şükürler olsun