0

asla ve asla degistirmezdim annenin babanın hakkı ödenmez cennet annelerin ayakları altında rabbimde bizi o anne babaya onlara. benim gibi evladı uygun görmüs

0

eğer tekrar dünyaya gelme şansım olsaydı ve anne baba seçme hakkım olsaydı yine aynı anne ve baba çocuğu olarak dünyaya gelmek isterdim çünkü ben annemi de babamı da çok seviyordum halen de seviyorum ikisi de rahmetli olmuş ikisi de acısı hala yüreğimde annem tam olarak 20 yıldır vefat etmiş babam da 10 yıl vefat etmiş onları özlüyorum sanki hiç ölmemiş gibi sanki bir an bir yerden gelecek gibi hissediyorum insan kaç yaşında olursa olsun evlenip çocuk sahibi olsa bile annesini babasını çok özler.

0

asla ve asla değistirmezdim onların benim kan bağım ama akrabaları ve arkadas cevremi değistirme olsa 1dk bile durmam seytan gibidir akrabalar. anne ve baban senin can parcalarındır. değisecek olan hayırsız evlat dolu etraf .

0

anne ve babamı değişmem. ancak akrabaları değiştirme şansım olsa tekini bırakmam. akraba akrep gibidir.

0

asla değiştirmezdim. onlar başımın tacı. iki elleri kanda bile olsa her durumda yanımda olmayı başarırlar. her konuda bugüne kadar hep destekçim oldular ve olmaya da devam ediyorlar. allah onları başımdan eksik etmesin. birinden birine bir şey olsa ben nasıl yaşarım, nasıl dayanırım hiçbir fikrim yok.

0

hayır kesinlikle değiştirmezdim. onları çok seviyorum kendilerinden de gayet memnunum. onları benim ailem canım kanım onlar iyilerfi ben onlara kızamam gücenememk. bana da hep iyi olmayı öğrettiler o şekilde yetiştirdikleri. benim güzel ailem benim için çok kıymetli ben birdaha dünyaya gelsem yine kendi ailemle olmak isterdim..

1

değiştirmezdim iyi ki benim ailemler. ailem bir yana sülalemi seviyorum desem yeridir. çok şanslı hissediyorum bu konuda kendimi bir çok insana göre. allah sağlıklı ömürler versin ve başımızdan eksik etmesin.

0

degismem asla.
ailemden sukur mutluyum var olsunlar.

0

annemi değiştirmezdim babamın yüzünü bir daha görmek istemezdim.

0

asla değişmezdim beni bu kadar seven bi babaya ve anneye sahibim babam üstümüze titriyor bizi o kadar seviyor ki başka ile gidince hep arar sorar annemde öyle bize güvenir ler

0

hayır değiştirmezdim. iyisiyle kötüsüyle benim ailem onlar.

0

evet degistirirdim. hele babamı.... daha cok cocuklariyla eglenen, vakit geçiren bir baba ile değiştirirdim. ben babamı hic hatırlamam biz küçükken bir parka götürdüğünü. haftaiçi tamam çalışıyor haftasonu bilr hatırlamam. kumandayı eline alırdı öğlene kadar kovboy filmi izlerdi. öğlen olduğunda derneğe gider dernekte takılırdı. ya hadi tamam kendine vakit ayırıyor desem ya 1 saatlik evde bizle oyunda mi oynamazsın mubarak bi bir saati bile geçirdiğini hatırlamam. sonra bana diğer kızlar ne güzel babalarına sarılıyor sen sarsılmıyorsun diyor. pardon, ne brkliyordun? derler adama.

0

hayır asla değiştirmezdim gerçekten iyi bu ailedeyim iyiki varlar onları çok seviyorum kesinlikle değiştirmek istemezdim onlar benim için herşey biliyorum ki bende onlar için herşeyim onlar olmasa ne yapardım huzurlu mutlu hiç kavga etmeyen bir aileye sahibim anlayışlı korumacı sabırlı bir ailem var tekrar dünyaya gelsem yine aynı anne babamın olmasını isterdim onları çok seviyorum onlarla çok mutluyum.ömrüm onlarla geçsin.

0

babamı değiştirdim ama annecigimi vermem kimselere.

0

babamı değiştirdim ama annecigimi vermem kimselere.

0

ben değiştirmek istemezdim ama başka koşullar da yaşamayı isterdim