3

sunum yaparken heyecanlanır mısınız?

heyecanlanmak normal midir?

16 cevap
1

evet çok heyecanlı oluyor sunum yaparken insan. bazen konuşamıyor bile veya titriyor. çünkü sınıfa karşı anlatıyorsun ve herkes sana bakıyor ister istemez heyecan oluyor.

2

evet çok çok heyecanlanıyorum. öyle böyle değil yani. ellerim, ayaklarım, sesim titrer. onca kalabalık önünde sunum yapmak gerçekten çok zor bir şey. kelimeler ağzımızda düğümlenir sanki. ama buna zamanla alışmak lazım.

0

ölecek gibi oluyorum, heyecandan el ayak yer değiştirecek nerdeyse:)

1

bugüne kadar hiç bir şey sormadım sorsam da tabii ki heyecanlanırım normal konuştuğumuzda heyecanlanıyoruz bir de sunarken mi heyecanlı olmayalım

1

ellerim ayajalrim tititer buz kesilirim cok heycanlaniri.

0

evet gerçekten çok heyecanlanmıştım, hiç unutmam karşımda 300 ‘e yakın öğrenci ve 50’ye yakında öğretmen vardı bunların yarısı hakim ,yarası avukat ,yarısı savcıydı .gerçekten heyecanlanmamak mümkün değildi ve ben o sunumunu yaptım evet çünkü çok fazla çalışmıştım gece gündüz hatta çalışmıştım ve emeğimin karşılığını aldım ama gerçekten çok heyecanlanmıştım o günü hiç unutmuyorum.ilk sunumumdu hatta tabiki insan ufak tefek yanlışlar yapıyor buda heyecandan yani ve sunum yaparken kitlenenler,susanlar,titreyenler çok fazla sayıda ciddi anlamda kalabalık arasında sunum yapmak çok zor.

0

ben çok heyecanlanıyorum nasıl oluyor anlamıyorum ama elmacık kemiklerimin şiştiğini sanıyorum ve gözlerimin önüne geliyorlar. asla ama asla görmüyorum ve kör bir şekilde sunum yapıyorum. çok saçma değil mi ? psikolojik rahatsızlık sayılabilir bence.

0

sunum yaparken heyecanlanıyorum. heyacanı dindirmek için fazlaca sunum yaparak bu duyguyu köreltebiliyorsunuz.

0

ilk defa o ortamda sunum yapıyorsam heyecanlanmamam mümkün değildir. çünkü o insanların o sunuma bir şeyler mi diyecekler iyi bir şey mi kötü bir şey mi diye sunumu yaparken düşünmeden edemem.

0

yerine göre sunumu topluma yapıyorsam heyecanlanırım

0

evet heycanlanırım çünkü insanlarla temas halindeyim.

1

uzun zamandır yapmıyorum ama özellikle üniversite döneminde çok yaptım. zaten bunu yapma amacımızda buna alışmak ve heyecanımızı yenmekdi. alıştım ama sanırım heyecanım yine de hitap ettiğim topluluğa göre değişir diye düşüyorum.

0

çocukluğumdan beri sunum yaparken çok heyecanlanırım .kalbim sanki yerinden çıkacak gibi olur . fakat bunun nedeni neden diye hep sorarım kendime ve cevap bulamam hatta sakin olacağım bu sefer derim.ama yine de olamam .

0

evet ister istemez bayaa heyecanlanıyorum. yok mu bu heyecanın bi çaresi yaa

0

hayır heycanlanmam çünkü sunum yapıyorsam konuya hakimimdir

0

ben çok heycanlanırım bi keresinde bütün okula sunum yapmıştım terdenn öldüm öldüm dirildim