0

açıkçası ben türkiye futbol federasyonu’nun galatasaray spor kulübüne herhangi bir haksızlık yaptığını düşünmüyorum. sezon başından beri bize haksızlık yapılıyor algısı ile galatasaray spor kulübü sürekli bir acıtasyon içersinde. fatih terim ile türkiye futbol federasyonu arasında yaşanan tazminat krizi galatasaray’ın başarısızlığına empoze ediliyor. galatasaray’ın kendi evinde türk telekom arena stadyumu’nda ezeli rakibi fenerbahçe ile oynadığı derbi maçından sonra yaşanan cezalı ve sakat oyuncuların yokluğu yetmiyormuş gibi üstüne fatih terim maçtan sonra yaptığı açıklamalar ile kendilerini bir oyun oynandığını maçın hakemi fırat aydınus’un galatasaray aleyhine bilerek düdük çaldığını ima etmesi üzerine 12 maç ceza almıştır. bunlar yetmiyor muş gibi galatasaray spor kulübü başkanı mustafa cengiz fenerbahçe derbisinden sonra yaptığı açıklamalar ile üst üste cezalar alıp kulübüne ve kendisine maddi anlamda zarar çıkartmıştır. bütün bunlar olduktan sonra oynadığı bütün karşılaşmalarda kötü bir görüntü çizen galatasaray en son kendi evi türk telekom arenada ligin son sırasında ki çaykur rizespor karşısında iki sıfır öne geçtiği maçı koruyamamış ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştır. sahada sanki her şeyi çok iyi yapıyorlar mış da hakemler ve federasyon onların üzerine oynuyor muş gibi edebiyat yapmaları son derece komik ve aciz duruma sokuyor onları. bu yüzden ben türkiye futbol federasyonu’nun galatasaray’a herhangi bir haksızlık yaptığını, üzerine oyunlar oynadığını düşünmüyorum.

0

beşiktaş'ın hocası şenol güneş denen zat geçen sene hakeme ağız dolusu küfür ettikten sonra bir fenerbahçeli futbolcu kjaer'in ağzını sıktığı halde 1 maç ceza aldı.fatih terim küfür etmeden 7 maç ceza aldı.bu nasıl adalet.

0

schalke 04 ile çok önemli bir şampiyonlar ligi sınavı öncesinde tff'nin bu kararları açıklaması ne kadar mantıklı bir durum olabilir ki?.maç bitiminde sahanın ortasında çıkan olaylar da birçok futbolcu yer almış ve olaylara karışmış, ancak yeterli ceza verilmemiştir.bir galatasaray'lı olarak öz eleştirim bu ama adil bir ortamda adalet dağıtılmasını istiyorum.

0

ne haksızlıgı ya ben haksızlık göremiyorum terim den teknik direktör olmaz kötü sonuçta hemen hakem ve çirkeflik boşa para veriliyor