0

turkiye futbol federasyonu ve timi derhal istifa etmeli sizi galatasaray ve fatih terim düşmanları. yıldırim demirören grubu ve tetikcileri derhal gorevden alinmali. galatasaray camiasına vurdukları bu darbeyi asla unutmayacaktir ultura aslan sizin gibi şikeci ve galatasarayı hertürlü piskolojik ve stratejik baskilariniza asla boyun egmeyecegiz ve altin harflerle şampiyon galatasaray yazacagız.

0

tabiki de etmeliler. turk futbolunu rezil ettiler. milli takımı kümeye düsürdüler gidipyaşlı bunak lucescuyu getirdiler. ligde yaptıkları zaten ortada tetikci hakemleriyle maçları katleediyorlar. son galatasaray maçında yaptıllari bardağı tasuıran son damla oldu. serdar azizi atmaları ve çaldıkları penaltı galatasarayı iyice zor duruma soktu.

0

bir galatasaraylı olarak cevaplamıyorum bunu yanlış anlaşılmasın, zaten yazmasaydım kimse galatasaraylı olduğumu bilmeyecekti. eğer serdar azizin yaptığı o hareketi puyol , ramos , ccellini gibi defanslar yapmış olsaydı milletimizin tepkisi adam yağdan kıl çeker gibi topu almış ne penaltısı derdik bunu herkes biliyor. hatta maç esnasında bein sportsun fransız spikeri oyuncu çok güzel müdahale yaptı pozisyonda hiç bir şey yok sanırım türklerde futbol başka kurallarla oynanıyor dedi ( demiş sonradan gördüm) ki sadece bunu geçtim bende hakemlik kursuna gittim ve aday hakemim bir oyuncu eğer ceza sahası içinde hat safhada tehlikeli bir hareket yapmadıysa penaltı verirsen eğer kırmızı kart veremezsin bizim hakem hem kırmızı art verdi hem penaltı verdi.
daha önce var sistemi yoktu diyorduk ki insanlık hali olabilir ama artık bunun insanlık hali ile alakalı bir durum olmadığını bir kez daha anlamış olduk ve oz büyücüsü harry kewelinde dediği gibi futbol türkiyede galatasaraya karşı bir oyundur sözüne bir daha kanaat getirdim.

0

bence etmelidir çok hatalı kararlar veriyorlar yeter bu kadar diye düşünüyorum.

0

etmemeli böyle devam biraz düzeltsinler yeter bence.