0

galatasarayda öbür büyük kulüpler gibi onlarda zor süreçten geçiyor bu yüzden dolayı zor bir durum bu vede toparlanamayip uefa ligine düştü bakalim burda nasıl bir bir başarı gösterecekler futbolda bu sene sanki büyüklerde nazar var diye dusunuyorum ben.

0

2 ay önceki soruyu yeni cevapladıgim için galatasaray şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkamadı uefa'ya indi ve benfica ile eşleşti benfica ile 2 turda rahatlıkla geçebileceğimizi inanıyorum

0

bence galatasaray takimi bu sene bu gruptan cikamaz kuralar cekilince herkes seviniyordu ama maclar oynaninca herkesin surati asildi baya eksik var takımda ve fatih hoca falan yediği cezalar nedeniyle benim tahminimce basarili olamayacak eskisi gibi o yüzden bu gruptan cikmasi mucize gibi bir sey oldu schalke iki maci yenilcekte galatasaray yencekte cikcak peh ben galatasaray takimina uefa avrupa liginde bssarilar dilerim iki mactan puansiz dönerse ligde basarilar dilerim ama insallah gruplardan çikar bir mucize olupta cikarlarsa ikinci turda elenceklerini düsünuyorim.

0

normalde çıkması gereken bı gruba düştü ama artık çıkamaz galatasaray takımına uefa avrupa ligi'nde başarılar dilerim.

0

bu oyunla çıkması çok zor kadrosuda zaten avrupa ayarında değil

0

normalde çok rahat çıkılırdı bu gruptan ama takımın kalitesi buna pek izin vermeyecek gibi 3.olacağını düşünüyorum.

0

çıkabilir biraz zorlarsa ama şu anki duruma bakarsan çıkamaz 4-5 tane sakat oyuncusu var lig ve şampiyonlar ligini götüremez yönetim transfer sezonunda 3-4 tane daha oyuncu alsaydı güle oynaya galatasaray birinci olarak çıkardık. fatih hocanın elinde ki kadro sınırlı, fatih hoca da şapkadan tavşan çıkartmaya bakıyor ama galatasaray zorlarsa bu gruptan çıkar. allahtan fatih hocanın ve oyuncuların yardımcısı olsun.

0

bence çıkamaz. bu futbolla dün kendi sahasında 90 dakikada bir gol atamadı

1

önümüzde ki schalke deplasmanından gelecek 3 puan bizi gruptan çıkarır diye düşünüyorum

0

zorlanır çıksa bile ilk turda elerler