0

3. dunya savası cıkarsa zaten bizim ülkemizin her ülkeye sahip cıkmasından dolayı cıkar bence ülkemiz sadece kendısıne faydası yok her yere var bu durumda ulkemız insanı kendı vatanına sahıp cıkarda ama tayyip her yere tamam derse sonrasında bas tutarsakı bu yuzden kargasaya girer hani ülkesine vatanına yapsın herseyı bıze birsey olsa kim sahip cıkar örneginide vereyim hemen 2. dunya savasında ülkemize kim yardım etti kimse etmedi kimse yanımızda olmadi eger cıkarsa buda oyle olcak biz kendı azim ve hırsımızla binlerce sehit vererek vatanımızı savuncaz tabıkı cunku oncesındede öyle oldu.

0

3. dünya savaşı kesinlikle çıkıcaktır. bunun en temel sebebi büyük ihtimalle su savaşı olacak. dünyanın en güçlü ülkeleri coğrafya olarak fazla iyi ve bereketli yerlerde değiller büyük ihtimalle 100 yıl içinde su sorunu çıkacak ortaya bunun en temel sebebi olarak da küresel ısınma olacaktır. bu sebebin yanı sıra rusyanın artık sıcak denizlere inme isteği yada yeni süper güç olma ve dünyaya göz dağı verme yarışıda olabilir.

0

üçüncü dünya savaşı su kıtlığı dan dolayı cikar

0

3. dünya savaşı su yüzünden çıkacak. nedeni ise dünya üzerinde içilebilir temmuz ve saf su oranı azalmaktadır. bu yüzden 3. dünya savaşı'nın su yüzünden çıkması çok yakındır diye düşünüyorum. böye bir durum olması sonucunda ülkeler bir birlerini yok edecek derecede savaşlar olması kaçınılmazdır.

0

bu devirden sonra bildiğimiz anlamda dünya savaşları çıkmaz. ekonomik olarak küresel çok geçişli bir sistem var buna engel olunur.

0

bence savaş çıkacak.
kuran’da bile bildiriliyor bu.
kıyamete yakın ülkelerin büyük savaşlar yapacağı söyleniyor.
kıyamet alametlerinden biride bu.

0

dünya'da ne oluo olmayacağının garantisini kimse veremez. ama çıkmazsa iyi olur. savaş kimsenin işine yaramaz. silah üreticilerinden başka. olan masum insanlara olur her zaman.

0

savaşlar artık ekonomik savaşlar oluyor. ufak tefek ortadoğu da oluyor

0

cikmaz diye bisey yok cikabilirde ama emin olun cikarsa ds o trump in ego sundan dolayi cikar

1

ilk iki dünya savaşının yıkıcı sonuçları devletleri barış anlaşmalarına kuruluşlarına yöneltmiştir. ancak yine de büyük dünya devletlerindeki bu hirs, bu çıkar sağlama isteği olduktan sonra yeni bir savaş çıkması da bana gore uzak bir şey değil

0

çıkar artık ülkeler abd sömürgesine karşı çıkıp kafa tutmaya başladılar bile rusya türkiye kuzey kore çin

0

zaten savaş var ki artık savaşlar eskisi gibi topla tüfekle olmaz ki psikolojik olarak zaten savaş halinde dünya.