0

yeni gelin dizisi aşkın hiçbir şekilde sınır tanımayacağını aşk için herşey yapılacağını aşk için her yere gidileceğini her şeye ayak uydurulacağını anlatıyor ama o diziyi ben asla izlemiyorum yeğenim o kadar çok izliyor ki ben bıktım bana göre o diz o film saçmalıktan ibaret her şeyleri çok saçma bana göre konuşma tarzları zaten iğrenç yani bilmiyorum ya saçmalık bana göre onu izleyenler de bir tuhaf yani ben yigenime kızıyorum zaten neden izliyorsun diye neresi komik onu da bilmiyorum o bana göre hiç komik değil güzel bir dizi de değil zaten asla izlemedim izlemem de o saçmaligi.

0

yeni gelin dizisi aşkın engel tanımayacağını, kültürler farklı olsa da aşk olduğu için ve iki seven insan olduktan sonra herşeyin hallolacağını, seven insanın sevdiği için herşeyin üstesinden gelmesini, herşeyi yapması onun için anlatıyor.

0

baştan sona diziyi izlemedim ancak türk ve yabancı iki insanın evliliğini konu alan bir komedi dizisi oldugunu biliyorum. ayrıca yakın zamanda final yapıcakmış.

0

yeni gelin yeni gelin nasıl olunur vs onları anlatır ama doğum kültürüne göre şimdi öyle pek yoktur

1

hiç bilmiyorum ne anlatıyor, ilgilenmiyorum da.. her diziyi izlemem.. tek izlediğim dizi salı günleri fox tv'de oynayan kadin dizisidir.. başka dizi umurumda değil.