0

çok seviyordum izlemeyi neşeli bir diziydi ama erken sona erdi cumartesi akşamlarında akşamıma neşe katıyordu

0

yeni gelim dizisi , saçmalık neden? çünkü adananın ve insanların değerleri ile dalga geçiyorlar adanada öyle bir aşiret varmi yok mu bellis. ama varsada iha rolünde oynayan kişi saçmalıyor, herkes kendi kafasına göree hareket ediyor bir gelin çıkmış herseyi hallediyor.insanları değerlerine , saygısına gelenek, göreneklerine saygısızlık yapıyorlar.
sanki herseyi kendileri biliyor , herseyi kendileri yapıyor gibi islama ve değerlerimize ,zarar veriyor siye düşünüyorum.
insanlar bu kadar dalga geçilmez .

0

yeni gelin dizisini birkaç kere izledim ama nedense bir türlü sevemedim tamamen çocuk dizisi gibi geliyor karakterler çok yapmacık açıkçası izlemiyorum

0

gelin evini izledim bi erkek olarak soyle diyebilirimki benin akrabam katilmisti ve yani dugun goruntulerine bakiyorlar evine ceyizine bakiyorlar akrabam katilmisti ordan biliyorum her taraftan insanlar katiliyor ve galiba altin kolye veriyorlar diye biliyorum suan bunu buraya yazmamdaki amacimi soyleyim size suan bu gelin evi arabasi suan bizim mahallede az once gordum ve oldukca yani size sansa cikiyorsa cok iyidir yani bayanlar icin ideal bir yarismadir diyebilirim size aslinda bayanlarin programi ben izlemiyorum sadece akrabam cikti yani adil bi yarisma olsun diyorum programda basarili yani bayanlar icin ideal bir program diyebilirim.

0

eskiden izlediğim bir dizi şuan icinde annem severek izler bazen gözüme çarpar bence hep aksiyon dolu diziler izlenceğine birazda böyle diziler izlenmelidir diye düşünüyorum böylelikle kültürel farklılıkları insanlar daha çok anlıyor.

1

gelin dizisi kültürel farklılıklar olsa da yaşam tarzları farklı olsa da hiçbir şeyin aşka engel olmadığını anlatmaktadır. bir insanın sevdiği için her şeyi yapabileceğini anlatır. el bebek gül bebek büyümüş olsan da sevdiğin insan için her şeyi yapabileceğini gösterir. aşkın engel tanımadığını anlatır.

0

benim bı sure izleme imkanım oldu konu olarak insanları saran bir dizi ama aile hayatı olarak kesinlikle sıkıntılı

0

hiç izlemedim ve bunu size içtenlikle söylüyorum, sizleri aptal yerine koyan bu saçma şeyleri izlemeyin lütfen. kendinize saygınız olsun, aptal bir kutu tarafından iyice aptallasmamiza müsaade etmeyin.