0

türk televizyon tarihinin izlenebilecek kalitedeki tek dizisidir. televizyona bakın 10 diziden 5 i mafya 5 i de aşiret dizisi. hepsi saçma sapan diziler. ama behzat ç hayatın gerçeklerini anlatıyordu. bir görüşü vardı. bu dizi sayesinde neşet ertaşı tanıdı milyonlar.

0

bence türkiye toprakları üzerinde çekilen en şahane dizilerden birisidir. hatta kült dizi kategorisine rahatlıkla sokabiliriz. daha geçenlerde baştan sona tekrar izledim. iyi ki böyle bir dizi yapılmış ve bu oyuncularla yapılmış. çekildiği dönemde ne kadar hissetmesem bile ikinci kez izlediğimde devlet içinde yapılaşma konularına cesurca değinmiş olduğunu farkettim. ve yapım ekibini tekrar tebrik ve takdir ettim. bana kalırsa behzat ç'nin bu kadar sevilmesinin en büyük sebeplerinden biri içimizden insanları yansıtan karakterleri ve diyologlarıdır. seni seviyoruz amirim.

0

bir ankara polisiyesi , ailecek severek izleriz :)

0

gercekten cok basarılı bir polise dizisiydi. neşet ertasın müziklerine sürekli yer verirlerdi. ankarada cekilen bir diziydi. sonradan filimleride cekildi.

1

bir polisiye dizi öncelikle.. türk televizyonlarındaki diğer yapmacık samimiyetsiz diyalogları kırmıştır bu dizi. dostluğun, arkadaşlığın, kardeşliğin hikayesidir behzat ç. yaşamak için hiç bir amacı olmayan bir adam ama işini mükemmel yapıyor, sadece kendi adaletine inanıyor. sevdiği kadınlar öldürülüyor vs. iyi adam kısaca.. erdal beşikçioğlu'nun oyunculuğu da tartışılmaz. harun karakteri falan aklıma gelenler bunlar.. tekrarı bile iş yapar bence televizyonlarda.

0

ankara polisiyesi. kaba kaba adamlar işte. değişik entrikalar.