0

eda akkaya. seda bakan. inanç konukçu. o hayalet sabri özalp.zeynep koltuk. emre ercile. nejat işler. fatih artman. erdal beşikçioğlu.berkan şal. eray esra erol. ege aydan. ayça eren. ahmet oğurlu. inanç korucu.

0

erdal beşikçioğlu
fatih artman
seda bakan
berkan şai
inan konukçu
zeynep koltuk

0

seda bakan, erdal beşişçioğlu, ege aydan, canan ergüler, nejat işler, fatih artman, berkan şal, inanç konukçu, mine tugay gibi oyuncular yer almıştır.

0

seda bakan
berkan şal
erdal beşikci oğlu
canan ergüder
fatih artman
ahmet uğurlu

0

inan konukçu
seda bakan
berkan şal
fatih artman
erdal beşikcioğlu
ayça eren
canan ergüner.

0

behzat ç isimli dizinin başrol oyuncusu erdal beşikçioğlu dur dizide aynı zamanda seda bakan isimli kadın oyuncu da oynamaktadır ercüment çözer isimli karakteri de nejat işler oynuyordu sanırım.

0

erdal beşikciığlu
ahmet uğurlu
fatih artman
inanç korucu

0

başrol oyuncusu erdal beşikçioğludur. onun dışında fatih artman ve berkan şal gibi önemli oyuncularda dizide oynamıştır

0

erdal beşikcioğlu ahmet uğurlu canan ergüder seda bakan ege aydan fatih atman inanç korucu
türk televizyon tarihinini efsane dizisidir. bunun üzerine dizi çekilmemiştir. hayatın gerçekleri anlatılmıştır. diğerleri gibi zengin kız fakir oğlan, ağalık, aşiret vs işlememiştir. 3 kere baştan sona izledim. yine olsa yine izlerim

0

ilginç bir dizi idi. farklı senaryosu ile baya izlenmiştir. bir bölümünde leyla ile mecnun dizisi ile çekilmiştir. erdal beşikçioğlu başrol oyuncularından birisidir.

0

ayça eren
ege aydan
fatih artman
eray eserol

0

behzat ç. dizi oyuncuları
erdal beşikçioğlu
fatih atman
berkan şal

0

rdal beşinci oğlu
aziz :ahmet uğurlu
savcı esra:canan enginarbehzat ç. dizisini hiç izlemedim ve açıkcası bildiğim tek oyuncusu var o da erdal beşikçioğlu ama diğer oyuncuların isimlerine de internetten bakıp tabii ki yazıcam. diğer oyuncular ise şunlarmış; fatih artman,berkan şal,ege aydan,canan ergüder,ayça varlıer,elvin beşikçioğlu,inanç konukçu,hakan hatipoğlu,pelin su pir,berke üzrek,ayça eren,nejat işler ,seda bakan,harun tekin,eray eserol,hazal kaya ve ahmet uğurlu. bende öğrenmiş oldum sanırım bu diziyi izlemeyem bir ben kaldım bu ülkede.

eda :seda bakan
şevket :ege aydan
harun :fatih atman
hayalet:inanç korucu
şuna:mine tugay
akbaba:berkan şal
hüseyin :remzi evren

0

bu diziyi hiç izlemedim , karakter olarak dizi seyretmek tarzım değil,sadece tahmin ettiğim şiddet içerikli olabileceği konusunda fikrim olduğu,bu tarz dizilerin sadece adrenalin yükselttiği için insanları şiddete yönelttiği için tasvip etmiyorum.türkiyede bu tarz diziler çok tuttğunu biliyorum,gerçek olmayan şeyler bana hitap etmiyor,o nun eşi değil arabası evi onun değil,arkadaşı değil işi o değil kardeşi annesi babası çocuğu,hepsi senaryo.her şeyin ötesinde canlandırdığı karakter o değil.sanal bir hayat işte,bir kişinin hayalini duygularını kaleme alması ve oyuncuları yönlendirmesiyle binlerce insan onu izliyor olması bana cok tuhaf geliyor.oysa hayatta gerçek şeylerde oluyor.mesela belgeseller,hayvanların yaşamları gerçek,haber tartışma programları gerçek,insanlar ile yapılan röportajlar da gerçek bu tarz konuların yoğun olduğu kanalve programları izlemeyi ayrıca dini programlarda birşeyler öğrenmeyi günü kazançlı bitirmeyi daha cok tercih ediyorum.herkesin zevkine tercihine elbette sonsuz saygım vardır.

0

nejat şler
seda bakan
erdal beşikçioğlu
canan ergüder
berkan şal
mine tugay
zeynep koltuk

0

behzat ç dizi oyuncuları erdal beşişçioğlu canan ergüler ege aydan berkan şal fatih artan seda bakan mine tugay inanç konukçu nejat işler hazal kaya ve ahmet uğurludur

0

erdal beşikçioğlu
seda bakan
fatih artman
nejat işler
emre ercil
zeynep koltuk

0

erdal beşikçioğlu
seda bakan
fatih artman
nejat işler
canan ergüder
berkan şal

0

erdal beşikçioğlu- behzat ç
fatih artman - harun sinanoğlu
berkan şal-ismet arif karasu (akbaba)
seda bakan-eda akkaya
inanç konukçu- hayalet sabrı özay

0

erdal beşikcioplu zeynep koltuk nejat işler seda bakan