0

olabilir türk dizisi buher şey mümkündür benim tahminim de ilerleyen zamanlarda başka bir çeteye karşı ikisi birleşebilir ve beraber hareket edebilirler nasıl ki artoluyla birlik oldular ilerleyen zamanda karakuzular lada kardeş olabilirler

0

neredeyse birbini öldürecekler sende diyorsun bir olurmu olmaz saten ersoy da öldü dizi sarmıycak

0

asla olama z çukur ve kara kuzular çok ayrı karakterler

0

saçma öyle olursa senarist böyle bir şey düşünmez

0

asla bir olmazlar ama sezon sonuna kadar seyirciyi mutlu etmeyecekleri kesin.

0

hiç sanmıyorum. çünkü karakuzular o kadar kişiyi taradı ve öldürdü düğün esnasında. hala da kötülük yapmaya devam ediyorlar. bu yüzden çukuru yamaç ve ekibi ele geçirir ve onları çukurda barındırmamaya çalışırlar.

0

çukur ile karakuzular bir olmaz karakuzuların ölümü yakındır sadece diziyi biraz daha uzatmak için öldürmüyor senarist daha değisik konular bulması lazım artık izleyiciler yavaş yavas diziden soğumaya başlıyor böyle devam edersw ben bile diziyi bırakacam.

0

olması imkansiz.o kadar kisi yaralandi öldü falan yani bir olmalarına imkan yok bence.

0

birleseceklerini hic sanmiyorum zaten birlesirlerse sacma sapan olur gibime geliyor

0

bence olmaz böyle bile zor izleniliyor film şu an izleniliyorsa sadece cumalinin sayesindedir diziye en fazla katkiyi su an icin o yapiyor hem komik hem aksiyon dolu bir karakter çukur ile karakuzular birlesemez çünkü onlar çok derin düsman cumali çetoyu öldürmek istedi kac kere yamaç izin vermedi ama benim tahminimce sezon sonuna kalmadan çeto ve mahsun ölecektir çetoyu cumali öldürcektir mahsunu ise saadeti almak için vartolu yani salih koçovali öldürecektie.

0

bence olmaz ama şöyle bir şey düşünüyorum bence ilerleyen bölümlerde mahsunun içinde vartolunun içinden salih çıktığı gibi kendini bize sevdirecek iyi bi karakter gibi bi şey çıkacak

0

sezon sonunda mazlum ve çeto ölür. ama bir araya gelmezler sanırım

0

bencede olmaz önümüzdeki olmaz sanırım

0

zaten oda olursa iyice tadı kaçar