0

basketbol'da en beğendiğim takım avrupa'da real madrid & cska moskova & fenerbahçe'dir, nba'de ise golden state warriors.

1

obradovic önderliğindeki fenerbahçe'yi çok başarılı buluyorum

0

fenerbahçe çünkü şuan çok büyük başarılara imza atıyorlar.

0

golden state tabiki.
mukemmel hücumları olsun,savunması olsun,takım disiplini olsun,takım yönetimi olsun,takımın başkanı olsun,takımın koçu olsun hepsi neredeyse 4/4'luk.
özellikle stephen curyy abi adam mükemmel bir oyuncu orta cizginin gerisinden attığı 3'luk ler mükemmel ötesi kesinlikle izlemeniz gerekir.

0

kızıl yıldız takımını en çok begeniyorum.nba maçlarındakikerlerin birçokunu begeniyorum.

0

basketbolda tabiki beğendiğim takım fenerbahçe.hem fenerbahçeli olduğum için hemde türk basketbolunda gercek den üst düzey seviyeye gelerek adından bahsettiren bir takım oldu avrupada aldığı başarılar ve ligde aldığı başarılar göz önünde bulundurulursa tabiki daha üst seviyelere gelcektir.suan bile euro ligde suan bile tek yenilgi ile lider bulunan bir takım oldu vede ligde de lider konumda olan fenerbahçe gibi tüm takımlarımız aynı performansı göstererek turkyemizi temsil eder diye dusunuyorum bende.

0

anadolu efes tabi buyuk basarılara imza attı gelecegi cok iyi

0

euro lig ve türkiye ligi şampiyonu fenerbahçe.

0

basketbolda en sevdiğim takım tabiki hem taraftarı olduğum hem de çok çok başarılı hem türkiye hem avrupa’da çok başarılı olan takım fenerbahçe daha doğrusu yeni adıyla fenerbahçe beko’dur. avrupa kısmını kuşkusuz bu şekilde cevaplayabilirim ancak nba tarafında en sevdiğim takıma gelirsek sanırım eskiden olduğu gibi tabi jordan sonrası houston rockets. şuanda james harden liderliğinde giden nba takımı:))

0

avrupa basaketbolunda fenerbahçe , nba liginde ise la lakers

0

avrupa'da fenerbahçe , nba da los angelos lakers

0

tabiki ne türkiye herşey onlarla güzeldir olamalıda

0

avrupada zalgris ve fenerbahcesen nba de gsw

0

tabikide fenerbahçe bu senede harika gidiyoruz 6 da 6 yaptık inşallah kupayıda alırız bu sene

0

basketbolda en sevdiğin takım fenerbahçe aynı zamanda da taraftarıyım çünkü fenerbahçe artık bir dünya devi çok iyi oynuyorlar geçen sene avrupa şampiyonasını kazandılar bu sene de o yolda emin adımlarla ilerliyorlar

0

basketbolda en beğendiği takımlar arasında türkiye'ye bakarsak fenerbahçe gelir hele ki geçenki barcelona fenerbahçe basket maçında fenerbahçe'nin farklı bir galibiyet alması beni sevindirdi aslında futbolda galatasaray'ı tutuyorum ama basketbolda ise fenerbahçe favorimdir çünkü fenerbahçe basketbolda çok iyi geçen gün barcelonayı bile farklı gelmesi beni çok sevindirdi zaten fenerbahçe'yi yenecek diye düşünüyordum ve ona verdi oyunları da onların üzerine spor verdi ve des kollarım geldiği bu yüzden fenerbahçe'yi tutuyorum basketbolda türkiye'de nba ile değil ama.

0

tabikide fenerbahce basketbolda apayrı bir takim

0

basketbolda en beğendiğim takımlar nbaden golden state takımıdır ülkemizden ise tabiki fenerbahce kulübüdur çünkü basketbolda bize avrupa sampiyonluğu yaşatmıstır lige ambargosunu koymuştur bu sene yine euroligde çok iyi gidiyor şu an 9da sekiz yapmış bulunmaktadır.

0

basketbolda izlemekten zevk aldiğim tek takim olan fenerbahcedir tabiki eurolig sampiyonu olmustur ve her sene obrodavoic sayesinde ve oyuncularimiz sayesinde gögusumuz kabariyor adeta yani türk basketbolunda fenerbahçenin yeri apayridir çünkü o bir avrupa sampiyonudir ve ligdede bayadır üst üste sampiyon oluyor.

1

türkiye'nin basketbol'da en iyi takımı fenerbahçe'dir,her sene ligde şampiyon oluyor avrupa'da final oynuyor.