2

güzel bir tost nasıl yapılır?

öğrenciye uygun güzel bir tost tarifinizi alabilir miyim ?

7 cevap
0

guzel bir tost icin ince ekmegi iyice kizartmali ekmegin icini almaliyiz sonra bolll sucuklu olmali bence kasari az olmali

0

en güzel tost sucuklu ,kaşarlı tosttur. öncelikle yarım somun ekmeğini güzelce yağlayıp tost makinasında ısıtıyoruz sucukları başka bir tavada kızartıp bunları somun ekmeğinin arasına yerleştiriyoruz .üstüne tereyağı sonra kaşar peynirleri ekledikten sonra güzelce tost makinasında bunu bastırıyoruz. son olarak ekmeğin yüzüne margarin sürdükten sonra birkaç dakika daha bastırıyoruz böylece en güzel tost olmuş oluyor.

0

güzel bir tost için önce tost makinesinin olması gerekir, tost makinesinin çalışabilmesi için elektriğin olması gerekir, bir çok çeşit tost vardır, klasik bilinen kaşarlı, sucuklu tostun yapılışı hakkında bilgi verelim, öncelikle aşırı derecede bayat olmayan ve çokta tazr olmayan bir ekmeğimizin olması lazım bu ekmeği yatay bir şekilde keserek ekmeğimizin ortasını açıyoruz daha sonra kaşarımızı ince ince dilimliyoruz, sonra sucuğu aynı şekilde dilimliyoruz, tost makinesini prize takıp ısıttıktan sonra ekmeğimizi makineye koyuyoruz, ekmeğide ısıttıktan sonra önce sucuklarımızı ekmeğin üzerine güzelce dizdikten sonra kapağını kapatıyoruz, suçluların piştiğine kanaat getirdikten sonra pişen suçukların üzerine kaşarları diziyoruz, kaşarılar eriyene kadar bekletiyoruz piştiğine kanaat getirdikten sonra ekmeğin yumuşaması için tereyağ veya sanayağı ekmeğin üzerinde gezdiriyoruz birazcık beklettikten sonra afiyet olsun

0

güzelbir tostiiöceeie derim kicaım sei geen gü yaptığım tostne güzeldi hala tadıdamağıda derim. o da teşekkür ederim istersen yine yapayım der demez. caı senyaparsın da benyemem mi derim. işte güzel bir tostun yapılışı..

1

bayat ekmeğin arasına ince dilimlenmiş kaşar, sucuk , salam, sosis azar azar konur tabi sadece kaşarlı ve sucuklu da olabilir. içine ben birazda ketçap ve mayonez sıkıyorum. tost makinesi varsa işiniz kolay eğer tost makinesi yoksa hafif yağlanmış tavada tost yapabilirsiniz. tostun incelip, ezilmesi için ağır bir tencere ile üzerine bastırın bir tarafı kızarınca, diğer yönünü çevirip aynı şekilde baskı uygulayın. piştikten güzelce kızardıktan sofra kahvaltılık margari ile iki tarafını hafifçe yağlayın bu kadar basit .

0

sucuklu,kaşarlı,ketçaplı karışık tost her zaman güzel olur bence.

0

senın amacın bıze gece 1 ekmek tost yaptırmak baskan baska bır sey degıl hea :d