0

bir hayat sonlanıyor ve binlerce insan organ nakli olmak için sıraya girmiş,bu durumda bir hayat kurtarmak doğru olmaz mı?. organ bağışı ülkemizde kampanyalarla teşvik haline getirilmeli,göz göre göre bazı hastalar analarının babalarının gözü önünde eriyip gidiyor.bir insan ölünce birden fazla insana hayat verebilir organ bağışlarıyla.küçüklerimize örnek hareketin âlâsı organ bağışı yapmaktır, toplum içinde huzur da gelmiş olur böylelikle.

1

organ bağışı hayat kurtarır ben ölürsem bedenim çüricektir ama bağış yaparsam.belki küçük bir kardeşimiz 40 yaşina yada daha fazla yaşicaktır. ama hayatta zor tabi bana organ bağşı yapanın die sövülmekte istemem ama bir annenin yalvar yakarışı sona ericek diye düşünüyorum.

1

organ bağışı hakkında ben olumlu düşünenlerdenim.
organ bağışı hayat kurtarır.
bizler öldükten sonra organlarımızla başka kişilere hayat vermiş oluyoruz. bir tarafımız tekrardan hayatta kalmış oluyor.

1

organ bağışı hayat kurtarır. düşünün, ölüp gittikten sonra çürümenin kime ne faydası var? ama ormanlarımızı bağışlamak sadece bir insana değil o insanın yakınlarına da hayat veriyor. haberlerde izlemiştim, annesini kaybeden bir kadın kendisine sorulduğu halde annesinin organlarını bağışlamamış ve yıllar sonra kendisine organ nakli gerekiyor. daha doğrusu çocuğuna. bilseydim bağışlardım annemin organlarını, bilemedim diyor. bizim ya da yakınlarımızın da ne zaman buna ihtiyacımız olacağını bilemeyiz. bencil olmamalıyız.

1

bence zorunlu hale getirilmeli toprak altında çürüyüp gideceğine insanlığa faydası olması gerekiyor

1

sağlıklı olan herkesin bağış yapması gerektiğini düşünüyorum.