1

bu adamın neyi doğru ki bu çıkışını doğru bulacağım..üstte ezgikrts yazmam nezaret falan demiş de.. ben onun gibi korkmam.. neden korkmam.. başta istiklal marşımız korkma diyor.. ondan dolayı korkmam.. düşüncelerimizi dile getiremezsek bu ülke ne olacak düşünüyor musunuz?neden herkes korkuyor.. neden kimse elini taşın altına sokmuyor.. nazım hikmet'in dediği gibi "sen yanmasan, ben yanmasam.. nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa".. adam kasımpaşa'da yetişmiş ya devlet kültüründen uzak söylemler içinde.. devlet nezaketini aldı attı bir tarafa.. efelenince zannediyor herkes karşısında sus pus olacak..one minute dedi ne oldu.. esti gürleri.. o ay içinde gitti israil'lilerle güney doğuda mayın temizleme anlaşmasına imza attı.. bu inananlarının balık hafızalı olduğunu bildiğinden nasılsa her dediğime inanırlar, sorgulamaz bana oy veren diye bildiğinden, işi gücü atsın tutsun.. dedesi de şehitti..oysa asker kaçağı çıkmış.. hani diploma neden gösteremiyor.. ooo yazsam sabaha kadar yazarım arkadaşım..bu adamı zerre sevmem.. günahlarımı bile ona vermem kıyamam yazık olurlar.. bir an evvel bu ülkenin başından gittiğinde bayram olacak.. o gün kesinlikle resmi tatil ilan edilmeli.

0

biran aklımdan geçenleri hazsam mı diye düşündüm en doğrusu yazmamak. :)))
yazarsam yarın nezarete alırlar herhalde..
genel olarak yaptığı hiç birşeyi doğru bulmuyorum.
özellikle suriyelileri türkiye’ye alması ve onlara kendi vatandaşlarından daha fazla özen göstermesi beni delirtiyor diyebilirim.
sözde ülkelerine geri yollayacaktı, hepsi hikaye.
adamlar resmen şirket açıyorlar türkiyede.

1

genel olarak hiç bir hareketini ve kararını doğru bulmuyorum orada da her zaman ki gibi göze ve duygulara hoş gelen bir hareket yaptı. ama hareketlerin de hep bir tutarsızlık var bir gün ak dediğine başka gün kara diyebiliyor. anlamış değilim kendisini anlayabilceğim biri de değil.

-1

kesinlikle doğru buluyorum reis çok doğru işler yapıyor daima yanındayım ben o islam'ı savunuyor allah onu başımızdan eksik etmesin.