0

recep tayyip erdoğan'ın siyasi kimliği sürekli çatışmalar tartışmalar içerisinde, yine de futbol sahasında hezimete uğramış bir futbol takımının tek başına sahada ayakta kalan isim,, başarılı buluyorum ama mhp ile işbirliğini çok doğru bulmuyorum. dış kuvvetler ile aralarını iyi tutması gerekir daha da.

0

kesinlikle hayır . benim hayali arkadaşımın adıdır recep tayyip erdoğan . nefret ederim kendisinden, ortaya çıktığı her an dövmek isterim kendisini ama gücüm yetmez, hep benden çok uzakta ortaya çıkar , tabi bu uzaklık şamarını suratımda hissetmemi engellemez, tam tersine o şamarın etkisi beynimin içindeki varlığından gelir aslında ,tek yaptığıda beynimi kemirmeye çalışmaktır zaten. hayali arkadaşlar oyun arkadaşları olurmuş, öyle derler, ama ben kendimi onun oyuncağı gibi hissediyorum nedense. durmadan yalan söyleyip, beni kandırmaya çalıştığındanmıdır bilmem, istemiyorum ben bu hayali arkadaşı, keşke onu beynimden atabilecek güce sahip olsaydım .

0

eksik yönleri var tabi ama gerçekten hitabet gücünü ve konulma tarzını çok iyi kullanıyor, karşısındaki insanlar onu dinlemeyi seviyor. evet gelirler ne kadar fazla olursa giderler de o kadar fazla oluyor ama yapılan işlerini, başarılarını da göz ardı etmek haksızlık olur.

0

başarılı çalışmaları da var başarısız yönleri de var millet açlıktan kıvranıyor o anca yol yapıyor havalimanı yapıyor millet sefalet içindeyken havalimanini ne yapacaz biz uçakları mi kemirecez bir bize hastane artık öğrencilerine yemek vermiyor neymiş kaldiramiyormus suriyelileri nasıl kaldırıyoruz yani .

0

hayır bulmuyorum. aşırı derecede vergi alarak bir şeyler yapıyor. halk açlıktan kıvranıyor o hakkımızla yol falan yapıyor sonrada bununla övünüyor...
30 tl kullanım tutarı olan elektrik faturasını 120 tl olarak ödüyoruz. böyle işmi olur. ülkeyi terk etme şansım olsa bir dakika bile düşünmem terk ederim. yapılan şey çok saçma. böyle sistem olmaz.

0

başarılı olduğu yerler var başarısız olduğu yerler var,her insanın artısı ve eskisi olduğu gibi...!