0

maalesed gecmistede gunumuzde de olan birsey.
basarili olan insan zaten her turlu kamuda kendine is bulur ama torpillilerin yeride ayri ya hic kafa agritmaya gerek bile yok :) bence bi amca dayi sart :)

0

bu milleti ne hallere sokan, gençleri kendinden eden hayatlarının en güzel çağlarını sırf tanıdığı olduğu için işe girene kaptıran hiç olan nesil diyorum sadece ah ile girilen işten hayır gelmez ama gel de anlat.

0

bi laf vardır “varsa paran kralsın, yoksa paran yanarsın” parası olanalar torpiller işe girip,kendi islerini halle biliyor. parası olmayan garıbanlarda hakkını bekliyor. adalet yok ki bu ülkede.

0

lafta iş ilanı veriler, istedikleride sende vardır gidersin ama biz aldık derler. artık herşey saban altında su yürütülmeyle oluyor. amcan, dayın varda okumamış bile olsan yönetici olabilirsin.

0

herkes heryerde yapıyor torpili herkes tanıdığı kişilere iş veriyor bende olsam öyle yapardım heralde.

0

ne diyeyim ya. ah liyakat diyorum. hak diyorum hüküm diyorum. herşey torpile dönmüş. emek yok çaba yok. emek verenler surekli hayal kırıklığına uğruyor. osmanlı nın sonunu da getiren buydu. liyakatsiz insanlari gorev başına getirmek. osmanlı torunlariyiz diyenler yapıyor şimdi aynısını.