1

ismail hakkı sunat, çok sevdiğim geleceği parlak bir oyuncuydu, komşusu tarafından öldürülmüştü hiç unutmam.

vatan şaşmaz, yine aynı şekilde genç yaşta takıntılı bir aşın kurbanı oldu. olay taze olduğu için akıldan çıkmıyor. gerçi yıllar geçse de unutulacak gibi değil basına servis edilen görüntüler sayesinde.

hatice kaçmaz, çok ünlü olmasa da trt sanatçısıydı ve çok güzel bir sesi vardı. reddettiği biri tarafından kadın cinayetine kurban gitti.

bergen, yine aynı şekilde kadın cinayeti mağdurlarından, acıların kadınının ölümü de takıntılı eski eşi tarafından vurularak acı bir şekilde olmuş ne yazık ki.

mümtaz sevinç'de yine ayrılmak istediği sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. gözlerimizin aşina olduğu bir oyuncuydu.

hepsini allah rahmet eylesin. buraya bir çok trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü isimde yazılabilir aslında, çünkü hepsi birer cinayet gibi. cinayetlerin çoğunun sebebi de ne yazık ki aşkın arkasına sığınılarak işlenmiş. ne acı.

0

- bergen : eski eşi tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. zaten ölümünden bir kaç yıl öncede yine aynı kişi yüzüne kezzap atıp bir gözünün kör olmasına neden olmuştu. perşembenin geleceği çarşambadan bellidir diye boşuna dememişler. önlem alınsa belki bunlar yaşanmayacaktı.
- sabahattin ali : en sevdiğim yazarlar arasında olan sabahattin ali, sopayla canice vurularak öldürülmüştür.
- feri cansel : oyuncu olan güzel sanatçı daha sonra sahnelere adım atmıştı. kızının gözlerinin önünde eski sevgilisi öldürdü. yine kadın cinayeti hiç çıkmayacakmış gibi hayatımızdan. :(
- beki ikala erikli : harika bir yazardı. kitaplarını okuduktan sonra psikolojisinin bozulduğunu iddia eden psikopat bir kadın tarafından vurularak öldürüldü.
- aynur kanbur : bir zamanlara damgasını vurmuş efsane mezdeke grubunun dansçıları arasında yer alan aynur kanbur silahla öldürülmüş fakat katili bulunamamıştır.

0

vatan şaşmaz çok severim kendisini nurlarda uyusun, feri cansel, sharon tate, sabahattin ali, tupac aha kur.