0

ilgi muhabbet ve kalpten geçer birde tamam hayatım sozunden

0

ilgi gösterriceksin arkadaşım sen ne kadar fazla gösterirsen onlar daha fazlasını bekler hiç bi zaman karsılıyamzsnz

1

ilgiden geçer. dozunda ve samimi bir ilgi sizi sevmeyen birinin bile kalbini fethedecektir. ilişkilerde de kadınlar en çok ilgisizlikten şikayet eder. bu nedenle ilgi, sevginin başlangıcı olacaktır bir kadında.

0

kadının kalbine giden yol ilgiden geçer. her kadın çok ilgi ister. ilgi bir kadın için vazgeçilmezdir. her kadın ilgiyi çok sever bu yüzden ilgi bir kadının size aşık olması için gereken en temel ögedir.

0

kadının kalbine giden yol alışverişten geçebilir diye düşünüyorum ben tabi bu işin komik tarafı kadın daha duygusal olduğu için kadının kalbine giden yol sevgiden, saygıdan ve güvenden geçer. kadın karşısındaki insana ne güven duymak ister sevmeyi ister duygusal bir varlıktır kadınbu yüzden kadının midesinden güven ve sevgi geçer diye düşünüyorum. bunun yanında anlayış, hoşgörü, bağlılık gibi duygularda yaşar kadınlar. ancka erkekler kadınlar kadar duygusal olmadıkları için herşeyi hemen anlamayabiliyorlae

0

kadının kalbine giden yol sevgiden ilgiden merhametten iyilikten geçer . en çokta sadakatten güvenden geçer diye düşünüyorum.

0

bu cevap kişiden kişiye değişir belki ama benim kalbime giden yol merhamet ve saygıdan geçer. bu iki kriterin yokluğunda hiçbir şartta katlanamiyorum. kendine ve başkalarının karakterine, hayatına, tercihlerine saygısı olmayan kişinin birine merhamet duyabileceğine de inanmam açıkçası. birlikte yaşadığım insanın bu dünyanın sadece insanlara ait olmadığını da bilmesini isterim. çoğunlukla şimdilerde bırakın hayvan ve bitkileri diğer insanları da sosyal sınıflara tabii tutup kendini daha değerli gören taksonomi meraklısı insanlar yoğunlukta. gözümde oldukları yerle kendilerini gördükleri yer arasındaki ciddi uçurumdan düşerler umarım.

1

erkeğin kalbine giden yol midesinden geçerse kadının kalbine giden yolda genellikle aklından geçiyor. biz kadınlar her ne kadar başlarda duygularıyla hareket eden canlılar olsakta ilerleyen dönemlerde mantığımıza yatmayan bir şey olduğunda kalbimize giden yollar tıkanıyor. o yüzden bizler için tutarlılık ve mantıklı hareketler gerçekçi düşünceler çok daha önemlidir. sen beni etkileyen en büyük davranışlar bunlardır. bir erkek karşımda bir günah dediğine diğer gün kara demeyecek. bu şekilde olmazsa bir süre sonra kalbimin kapıları o kişiye karşı tamamen kapanıyor.