0

yere düşen birine bile isteye gülmem hatta üzülürüm hemen yardım ederim. ne bileyim belki bir şey olmuştur. gülme komşuna gelir başına derler. ben yardım ederdim açıkçası gülmezdim yani. belki bir şey falan olmuştur sorardım iyi misin değil misin diye kontrol ederdim.

0

yere düşen birini gördüğüm zaman kendimi tutarım gğlmemeye çalışırım canı acıdım diye sorar yardım eder kaldırmaya çalışırım ama kendim düşersem çok gülerim kendime kendimle alay ettiğim olmuştur. fakat başkalarıyla alay etmemeye çalışırım. kendimi tutarım canı yandım diye merak eder üstüne düşmeye yardımcı olmaya çalışırım

0

kendimi tutmaya çalışsamda gülmeden yapamam.

0

yere düşen birini gördüğümde gülmem tabi ki. hatta mümkünse ve gerek varsa kalkmasına yardımcı olurum.

1

ya gülmüyorum diyenler bence yalan söylüyor. istemsizce gülüyorsun. düşen kişide gülüyor bazen. ama tabi düşen birine gülsem bile yardıma koşarım.

2

yani bazen çok komik düşenler olunca istemsizce gülebiliyorum. ama gidip yardım da ederim.

0

düştüğü şekile bağlı yani komik bi şekilde düşen birini görünce zaten istemeden bi gülme geliyo tutmaya çalışsamda olmuyo hem yardim ederim hemde gülmemi tutmaya çalışırım:)

0

sanimiyete bağlı birşey arkadaşım düşse gülerim ama başkası düşse sessizce gülerim

0

karşımda ki bir yaşlıysa gülmem gider kaldırırım ama genç biriyse sadece gülerim çaktırmadan :)))))))))))

1

ya o şimdi kişinin düşüşüne bağlı olarak çok değişir. hem güler hem kaldırım.

0

şimdi duruma göre değişir eğer tanıdığım biriyse sanırım 1 sene gülerim düşme şeklide önemli ya hahahaha düşerken ki surat ifadesine bile gülebilirim şahsen ben düştüğümde kendime bile gülüyorum ya her türlü gülerim ben

1

ilk baş yardım ederim gulmem fakat sonrasında ciddi birşey yoksa gülmek geliyor içimden

0

hemde çok gülerim şu hayatta en çok dusene gulmusumdur

0

eger gulunecek bir sekilde dusmusse once kalkmasina yardim eder sonra gulerim iyi misin tarzinda sorular sorar moral motive etmeye calisirim.. :)

0

istemli yada istemsiz gülerim gülerim gülerim

0

evet gülerim kendim düşsem ona da gülerim insanın düşmesi komik yani

1

benim kız arkadaşm bir kere ayakabısının bağcığı kapıya sıkışıp yere düşmüştü hayatımda yere düşen bi insana en çok bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum :))

1

önce bir gülme gelir ama kötü niyetli olarak değil sonra hemen yardıma koşarım ben bile düşünce kendime gülüyorum başkasinın gulmesi normal bence

0

hayır gülmem ben çünkü benim de başıma çok geldi ve insanlar yardım etmek yerine öylece bakıp güldüler .gerçekten çok ama çok kötü bir durum o yüzden yere düşen insanı asla gülmem gidip yardım ederim ,elinden tutup kaldırırım.

0

kesinlikle gülünmemesi gerekli ama insanda istemsizce bir gülme oluyor. fakat hemen yardıma koşarım