2

10 günde 98.44 tl iyi mi bu sayfada? ödüller daha gelmedi onları saymıyorum?

200 tl ödülün suanki kazananı benim onu saymadan. 10 günde bu kazanc bu sayfa için nasıl?

17 cevap
0

emek vererek soruları cevaplayıp veya sorular sorarak kazanc elde edip ücretinizi alabiliyorsanız ne mutlu size zaman artık çok kötü neyin nereden cıkacagını bilmiyorsunuz yeni üyeyim 70 kuruş kazanmışım yadırgamıyorum daha büyük rakamlar kazanırım lakin boş vakit gecirmiyoruzdur umarım beynimi tırmalayan şu soru var vaktimizi boşa mı harcıyoruz yoksa dolandırılıyormuyuz yada hesabımıza para yatmazsa gibi düşünceler insanı yıpratıyor sizin yazmıs olduğunuz güzel yazılar beni sevindirdi dahada hırs yaptım kendimce umarım sizler gibi hesabımda paramı görebilirim

0

son cümlem yanlış oldu özür dilerim oturduğun yerden ayda 300 tl kazanıyorsun demek istedim.

0

günde 10 tl kazanmış olsan on gün içinde bu fiyat 100 tl olıyor zaten yüze yakın bir kazanç elde etmişsin bence gayet güzel bir fiyat çoğu insan burada çok fazla zaman harcıyamıyor çünkü belli bir süre sonra yoruluyorsun ,beyin olarak yoruluyorsun bu sebepten dolayı günde on tl kazanan çok az insan var diye düşünüyorum şahsen ben bu kazançlar iki kat olmadan önce günde 5 tl falan kazanıyordum şimdi durum biraz daha farklı evet ama günde on tl kazanmak bence iyi bir fiyat yani oturduğun yerden 300 tl’ye kazanıyorsun.

1

bence süper o kadar kazaniliyormu ki ben yeniyim suan 10 günde iyi para kazanmışin nasıl o kadar oldu yazarsan seviniriz

1

bence yeterince iyi ama bu odemeyi alabildin mi o daha da onemli :))

1

bence harika bir rakam.herhalde siteden hiç çıkmıyorsun :)
ben daha yeniyim.sadece buçuk lira kazandım iki günde.cevaplarımın uzunluğunu arttırmaya,soru sormaya başladım.olaylarla ilgili fikirlerimi bilgilerimi ve örneklerimi paylaşıyorum.bu şekilde de umuyorum ki iyi kazanç elde edebiliriz

0

hak32 bende öyle biliyorum. ne kadar dogru ne kadar yalan bilmiyorum.

2

imla kuralına uyulmayan yazılar siliniyor ve kazancınız gidiyor diyo biliyorum. acaba doğrumu biliyorum. siz ne dersiniz bu konuda.

0

arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. insallah sizde benim gibi kazanc saglarsınız.

1

ya bak benim telefonum ben hiç diyorsam o farklı yazıyor şimdide popo yazmış :))) bu cevapları düzeltme uygulaması gelsin vala olmuyor böyle yanlışlık olup yazılıyor :)

1

10 günde 100 tl doğruysa gerçekten çok iyi kazanmışsın.

1

popo iyi olmazmi ayıpsın :)) iyi bence 10 günde devamı gelsin yani :)) inşallah bizde o kadar kazandırıyor ödüllü sahibisin artk geçemez orda kimse seni iyi yanı :)

1

çok iyi. neredeyse günde on tl fazla yapmışsın yarışmayı saymazsak. benim en iyi derecem bir günde 7 tl falan olmuştu. ilerleyen zamanlarda bizimde gelir artarsa buradan baya iyi para kazanabilirsin.

1

her gün 10 tl ye yakın cevap vermişsin bence iyi. böyle giderse aylık kazancın 300 tlyi geçer.

2

tebrik ederim, normtala. daha nice bol paralar kazanman dileğiyle. ödüllerde gelirse süper olacaktır. darısı başımıza. ama senden fırsat kalmıyor bize. maşallah tüm listelerde ilk sıralarda yer alıyorsunuz. tekar tebrik ederim. :)

2

oo maşallah allah bereket versin silip süpürmüşşsün bir haftada 25 tl çektim şimdi 6 tl :)

1

süper. sen ne diyorsun. ben 25 tl yi zor tamamladım.