0

bu tamamen yasadıgını hayat ile ilgili bir durum. ne bekliyorsun nasıl yasıyotsunuz yıllarla bir ilgisi yok. siz ne yaparsanız kendiniz yaparsınız. eğer sizler hayatını zor bir noktaya getirirseniz sonra bunu içinde bulundugunuz yıla yorumlarsanız sizden hiç bir halt olmaz. yılların ayların hatta gğnlerin güzel ve önemli gecmesi tamamen sizin elinizde. hayatı sakin yasayın sevdiklerine zamam ayırın. haytta herseyin maddiyat olmadıgını herkese gösterin

0

2019'un henüz başındayız ama bana da iyi gelmedi umarım gün geçtikçe bu durum değişir zaten ekonomik durum yerlerde sürekli bir para sıkıntısı var eşim uzağa gitti. iyi olan tek şey dünya tatlısı bir yavrumun olması. umarım 2019 herkese iyi gelir. haberler açmaya korkuyoruz sürekli artan fiyatlar, insanı çok etkiliyor.

0

bize hangi yıl iyi geldi de 2019 yılı iyi gelsin. tarihler sadece değişiyor hayat hep aynı kalıyor.

1

yani haklısın bencede 2019 yılı hiç iyi gelmedi. aslında 2018'den pek bir farkı da yok ama insan yine de her sene yeni umutlarla yeni yıla giriyor. ama sürekli olarak umutlarımız boşa çıkınca insan bir süre sonra insan ki her şey daha kötüye gidiyormuş gibi hissetmeye başlıyor. benim de bu seneye girdiğimden beri daha yüzüm gülmüş değil.ama daha senenin de çok başındayız ama umarım bu senenin ilerleyen aylarında hepimiz güzel şeylerle karşılaşırız tek temennim bu.

0

önümüzdeki maçlara bakmak lazım artık eskiler gitti geride kaldı.

1

valla kardeşim bana da pek iyi gelmedi ne yalan söyleyim. maddi ve manevî olarak dibe vurdum .allah yardimcim olsun. yani şu son üç senedir baya sıkıntılar yasıyorum. artık bir çıkmaza girdim. hayırlısı bakım.