1

ara ara istiyor tabi insan. bazen yer yarılsa da yerin dibine girsem dediğimiz durumlarda görünmez olma isteği de ağır basabiliyor. bazende o kadar etkisiz eleman gibi hissediyorsunuz ki kendinizi acaba görünmez miyim diye düşünmeden edemiyorsunuz.

küçükken görünmez adam diye bir roman okumuştum. görünmez adam görünmediği için başına gelmeyen kalmıyordu. yaralanıyordu, köpekler kokusunu aldıkları için görmeseler bile saldırıyorlardı. görünmek istediği insanları görünmediği için korkutuyordu. tabi öyle duvarlardan geçmek filan söz konusu değil, hayalet olmuyordu. sadece görünmez adam oluyordu ve çok zorlanıyordu. o yüzden küçük yaşlarda bunun iyi bir fikir olmadığı hissine kapılmıştım.

0

yani görünmez olmak kim istemez ki ama istediğin zamanlarda olman lazım ki tadı çıksın. diğer türlü varlığından kimsenin haberi olmadığında bir anlamı kalmayacaktır.

0

keyfime göre görünmez olmak isterim. ee tabi

0

görünmez olup tecavüzcüleri, tacizcileri, hayvan ve insan katillerini, kadınları dövenleri tokatlayıp, tokadın nereden geldiğini düşünüp delirmelerini izlemek isterdim.

0

evet isterdim. güzel bir güç olurdu. ama bunun her zaman olmasını istemezdim. sadece kendim istediğim zamanlar da görünmez olmak isterdim. bu sayede arkamdan çevrilen işleri öğrenebilirdim. yani bir yönden de eğlenceli olurdu. bence herkes isterdi.

0

çok imkansız bir şey ama her insan isterdi nedeni kendisini gerçekten seven varmı yokmu bunu öğrenmek isterdi ilk olarak sevdiği insanın yanından ayrılmazdı neler yapıyor kimlerle takılıyor bunu görürdü kendisinden nefret eden kişilerin görüşlerini dinleyebilirdi arkasından iş ceviren insanları görebilirdi daha bir çok şey sayabilirim bazen görünmez olmak gerekiyor ancak yapamadığımız bir şey olduğu için olamıyoruz.

0

yeri geliyor sevdiğimiz insan bizi görmezlikten gelerek davranıyor aslında bunu hepimiz yaşıyoruz farketmeden de olsa

0

başta güzel birşeymiş gibi geliyor. sanırım önceden bende isterdim. ama bir kere rüyamda görünmezdim ve aslaa şahit olmak istemediğim bir şeye şahit oldum. rüya da olda bayağı etkilendim ve aslında hiç iyi bir şey olmadığını düşünüyorum artık.

0

görünmez olmak isterdim arkamdan dönen herseyden haberdar olabilirdim o zaman

2

keşke öyle bişey olsa diyeceğim isteklerim arasında yer alıyor bu soru. çok isterdim valaha

1

kim istemez ki çok güzel olurdu fakat özel hayata saygı diye birşey kalmazdı

1

bazı durumlar için görünmez olmak isterdim. sinir olduğun kişiyi döv kaç :d tabi işin şakası şiddete karşıyız :)

0

her zaman değil ama istediğim zamanlarda görünmez olmayı isterdim tabii ki de ne güzel olurdu asljnda ya

0

tabi ki isterdim her zaman değil ama istediğim zaman olabilmek isterdim

0

isterdim görünmez olmak. benim hakkımda düşünceyi öğrenir dostumu düşmanımı bilirdim

1

insanlar görünmez olmak isterler. ama bu durumun gerçekleşebilmesi imkansız gibi görünüyor şimdilik. şimdilik dedim, çünkü, teknoloji öylesine hızla ilerliyor ki baş döndüren bir şekilde günden güne ilerliyor. bir süre sonra kim bilir insanlarda görünmez olabilir. imkansız diye bir şey yoktur.

0

yani hayallerimde bile olmadı. bir çocuk hayali diyelim :) evet isterdim bütün gün sevgilim bensiz ne yapıyor diye düşünmeden duramıyorum onu izlemek isterdim :)) harika olurdu .ama ne yazık ki imkansız.

1

keşke öyle bir şey mümkün olsa çok isterdim hiç bir şey gizli kalmazdı o zaman herkesin gerçek yüzünü açık açık görürdük. bu devirde gerçekten böyle bir özelliğe çok ihtiyaç var bence.

0

valla isterdim çok zevkli olurdu bence. :)
sanırım herkes ister bunu.

0

kim istemezki ama sürekli kalmamak şartıyla istediğim zaman olup istediğim zaman tekrar görünür olursam neden olmasın :)