0

istemezdim çok üzülürdüm galba belki çok şey oluyordur arkamda böyle iym üzülmekten iyidır

0

istemezdim galiba insanlarla iç içe olmayı sevdiklerimin yanında olmayı daha çok isterdim diye düşünüyorum herhalde öyle olurdu .

0

evet çok isterdim.bunun sebebi ise arkamdan dönen işleri görebilmem için.

0

bazen isterdim olmak istemediğim yerde olmamak için

0

evet bazen görünmez olup merak ettiğim kişilerin yanına gidip onları kontrol etmek ve ne yaptıklarına bakmak isterdim. mesela erkek arkadaşın bir yere gittiğini söylediğinde ona izin verip daha sonra görünmez olup yanına gidip ne yaptığını ve bana yalan mı doğru mu söylediğini bilmek isterdim. ya da hoca sınav soruları hazırlarken görünmez olup yanına gidip ne sorduğunu öğrenmek ve daha sonra ona göre çalışmak isterdim. bunun gibi daha birçok isteğim olurdu görünmezoğlu olunca. bu nedenden dolayı gerçekten görünmez olabilseydik keşke.

0

hemde cok isterdim kimse beni goremezdi bilemezdi eğlenceli olurdu yani

0

elbette ki görünmez olmak her insanın hayalidir.ayrıca görünmez olarak gerçekleştirilmek istenen birçok hayalinde mümkün olduğunu söylemek gerekir. çevremizdeki insanlar kendi sorunlarını çözmek için görünmez olmanın ne kadar mükemmel bir şey olacağını biliyorlar. bu konuda ben de görünmez olmayı elbette bazı şeyleri yapmak adına istemekteyim
bu konuda ben de görünmez olmayı elbette bazı şeyleri yapmak adına istemekteyim fakat bu mümkün bir olay değildir. görünmez olma gibi bir ihtimal hiç yoktur. o yüzden bu fikri sadece bu şekilde cevaplama gereği duyuyorum.