0

genellikle hayat bilgi ve arka sıradakiler izlerdim. çok beğenirim.. arka sıradakileri daha sonra bozdular ama ilk 2.3 sezon daha iyiydi. daha gerçekçi hayattan ve bizdendi. hayat bilgisinde çok severek seyrediyorum oda çok güzel bir diziydi.

0

hayat bilgisi ve arkada sıradakiler bence en iyileriydi. arka sıradakilere ilginç bir şekilde suç polisiye konuları da dahil oldu o günlerde güzeldi şu an izlemek kötü olabilir.

0

pis yedili hayat bilgisi arka sıradakiler çok güzeldi

0

arka sıradakiler ve hayat bilgisi iki diziyide hiç unutmam özellikle arka sıradakileri

0

arka sıradakiler'in bağımlısıydım, pis yedili pek o kadar kurgusu güzel değildi ama idare ederdi,kanal d'de çok kısa süren boynu bükükler dizisi vardı o güzeldi erken final yaptı.çok eskilerden hayat bilgisi güzeldi ama içlerinden en iyisi arka sıradakiler dizisinin yeri ayrı.mavi sakal efsanesi diziyi çok gizemli kılmıştı, sokak serserisi olan saffet ve ekibinin okula alınmasıyla dizi çok ivme yakalamıştı.

0

hayat bilgisi, arka sıradakiler, koçum benim...

0

sanırım bu konuda izlediğim tek dizi hayat bilgisi'dir.perran kutman'ın muhteşem oyunculuğuyla göz kamaştırdığı öğretmen rolüyle dün gibi aklımdadır.afet öğretmen rolüyle hep akıllarda kalacaktır bu usta oyuncu.

0

arka sıradakileri ve hayat bilgisi diizlerini izledim sadece lise dizileri olarak

0

arka sıradakiler,pis yedili, hayat bilgisi, not defteri gibi basarılı lise dizileri vardı. zamanınd oldukca çok tercih edip,takip ettigim dizilerdi.

0

çok uzun zaman arka sıradakileri ve hayat bilgisini izlemiştim.