0

evet izlerdim küçükken bildiğim kadarıyla hala televizyonda yayınlanıyor ama hangi kanalda olduğunu unuttum

0

evet çocuk doğumda hep izliyordum . hatta sabah akşam sürekli selena'yı izliyordum. ablamlar artık bana yeter sen de uçacaksın yakında diyorlardı. ben de selena gibi yeteneklerim olsun isterdim küçükken. zamanla büyüdükçe artık izlemeyi bıraktım. bana kızan ablamın kızı şimdi benden daha çok izliyor. ben de diyorum ya bana kızar mısın? bak işte o benden daha çok izliyor.

0

evet hic kacirmazdim cok izlerdim onceden. su andada bir kanalda veriliyor diye biliyorum. o 3 tane kizin yerinde olmak isterdim. selin nazli ve leyla. oh acikinca selena, bela olunca selena, gercektede oyle iyilik perilerimiz olsa keske.

0

evet selena'yı izliyorum her sabah 8 ve 9 arasında atv'de başlardı hatta kardeşlerim şu anda bile izliyorlar. yaz boyu selena bez , bebek ve adanalı izliyorlardı mecburen ben de onlarla birlikte izlemek zorunda kaldım.

0

evet oncesinde atv de cok populerdi,ara sira izlerdim:)

0

çocukluğumda falan gerçekten de selena dizisine çok izlemişimdir. gerçekten de severek izlediğim bir dizi diyebilirim ve şu an a2 kanalında oynuyor ya eğer yanlış hatırlamıyorsam tabii ki de tekrarları falan hala da devam etmekte. izleyen çocuklarda mutlaka vardır. yani arada bir dizi olmazsa ben de izliyorum. gerçi selena dizisinin tekrarları başladığında benim hint dizilerin oynadığı için bu aralar selena dizisini falan da izleyemiyorum ama normalde başından sonuna kadar her seferinde izlemişimdir.

0

selena dizisi zamanında çocuklar tarafından en çok izlenen diziler arasında yer alıyordu. fakat şu anda günümüzde bazı kanallarda tekrardan yayında olduğunu ve eskisi kadar izlenmediğini görüyoruz. bu yüzden zamanında oldukça bu dizi şu anda günümüze kadar gelmesi gerektiğini düşünüyorum. selena dizisindeki oyuncular oldukça başarılı bulduğum için şu anda tekrardan başlasa büyük bir ilgi göreceğini tahmin ediyorum.