0

ben istanbul'da yaşamak isterdim çünkü bütün imkanlarımı ve güzel bir hayatın istanbul'da olduğunu düşünüyorum inşallah bir gün çok param olursa veya bir işe girersem istanbul'a gitmeyi ve oraya yerleşmeyi çok isterim veya evleneceğim kişinin istanbul'dan olmasını çok isterim

0

bulunduğum şehirden ayrılsaydım karadeniz bölgesinde herhangi bir ilde yaşardım veya izmir de yaşardım.

1

ben izmir ya da aydın'ı tercih edebilirim. hem medeni şehirler, insanları çok cana yakın, hem her türlü imkana ulaşmanın mümkün olduğu coğrafyaya ve kültüre sahipler. bunların yanında sakin ve huzurlu yerler... izmir büyük bir şehir, elbette trafiği ve keşmekeşi kısmen de olsa vardır ama istanbul'a ya da ankara'ya göre çok sakin bir yer.

denize yakın olmaları da benim suya olan aşkımı yaşamama yardımcı olacaktır. :)

2

bulunduğum şehirden ayrılmak istersem iki şehire gitmek isterim. bunlardan birincisi ege'nin incisi güzel izmir'dir. neden izmir? izmir ili küçüklüğümden beri hep isteğim ve aklımdan olan bin şehirdir. izmir'in tarihi yapısı ve jeopolitik konumu nedeniylede ilgimi çekmiştir. ayrıca olarak yunan düşman askerini yurttan denize döküldüğü yerin izmir olmasından dolayı da beni kendine çekmektedir. diğer yandan ikinci olarak gitmek istediğim yer ise konya'dır. konya'yı çok seviyorum. çünkü mevlana'nın şehri olan konya'yı dokusu ve tarihi yapısıyla sevdiğim iller arasındadır. ayrıca konya'nın selçuklu devletine başkentlik yapması ve selçuklu'dan izler taşıması beni cezbetmektedir.

0

izmir'de veya dersim'de yaşamak isterdim, istanbul'a göre kat kat daha refah ve huzurlu.havası da buraya göre güzel olduğundan eminim, bir çok şeyin değeri yok artık metropolde.hayatta buralarda çok pahalı, ayak uyduramayıp bir çok kez ay sonunu getiremediğimiz zamanlar oldu.yokluk çekiyoruz gece gündüz çalışsak da, istediğimiz gibi bir hayatı anca rüyamda görecem gibi maalesef.küçük yerleşim yerleri daha sıcak geliyor insana, yaşam kalitesi daha iyi.

0

bulunduğum şehirden ayrılacak olsaydım, kesinlikle izmirde yaşamak isterdim.
mükemmel bir şehir.

0

ankaradayım ve antalyada yaşamak isterdim

0

kayseride oturuyorum il olarak yerlesmek istedigim il ise nevsehir daha sessiz daha sakin