0

yurt dışında yaşama imkanım olsaydı sanırım isviçre de yaşamak isterdim. çünkü olanakları çok fazla. çok refah ve çok gelişmiş insanları önemseyen bir ülke

0

amerikada yaşamak isterdim olanakları çok güzel abi ya

0

yurt dışında yaşamak isteseydim birçok yer olabilir akla gelen benim sanırım asya tarafında bir yer olması daha çok hoşuma giderdi. özellikle japonya olabilir orada yaşardım sanırım.

0

benim şuan için öyle birdüşüncem hiç olmadi ama tabiki çok zorunlu kalirsam bir islam devleti olurdu orasida arabistan mesela insanin ibadet edecegi cami ve müslümanligin asla zarar gelmedigi bir ülke orasi.

0

eğer böyle bi durum söz konusu olursa eğer mekkede yani kasede yaşamak isterdim çünkü benim mukadderatım bunu emrediyor düzgün yaşamayı,dini vecibelerimi yerine getirmeyi bu yüzden o mübarek topraklardaki manevi havayı teneffüs etmek isterdim ve oralarda koşmak hayatımı oralarda geçirmek isterdim buekilde güzel bi hayat yaşamak arzu ededrdim.

0

kesinlikle isvicrede yasamak isterdim ... dusunsenize avrupadasiniz yaşayabileceğiz dünyanın en guvenli yerindesiniz trenle bati yonune gidiyosunuz almanyadssiniz hemde 2 saatte.. gidip kendi yerinde rahatlıkla dil ögrenebilirsiniz ankarada yasiyosaniz 2 saatte en fazla konyaya gidebilirsiniz (1.15dkka hizli tren) ama isvicrede yasiyosaniz bir ülkeye gidebilirsiniz..hatta sadece almanyaya degil isvicrenin dogusunda fransa aracla 6 saat.. guneyinde italya sadece aracla 2 saat.. istediginiz yeri gezebilir istediğiniz dili öğrenebilirsiniz..almanya -fransa-italya uclusunun ortasındasiniz jeopolitik konumuyla hem ulke olarak hemde yaşanabilirlik olarak bir cennettesiniz.. ayrica bilimsel calismalarlada on plana cikan isvec kendi ulke nufusu kadar insanin yerlesebilecegi gizli kent insaa etti.. nedeni ise yıllar sonra olasi kuresel isinmadan kaynakli okyanus sularinin yukselmesi ve sehrin suya bolgulmasi ihtimalinden.. hatta binlerce tohum saklayarak gelecekte ki olasi kitliga karsi onlem aldilar.. simdiden gelecege yönelik ihtimalleri goz ardi etmeden calisan bir doğa güzelliği bulunan bi ülke tam yasamak istedigim hayalimdeki ülke.

0

öyle bir imkanım olsaydı ve seçme hakkım da olsaydı, soğuk falan aldırmadan kanada'da yaşamak isterdim.

0

yurt disinda yasamak istedeydim amerika da yasardim.