0

gideni beklemek aptallıktır sevse zaten gitmez ama insan yinede aptallıgıda göze alıp bekliyor işte umut fakirin ekmeği

0

döncegini yada bana dese hasan şunları degiştir hayatında dese ona bile razıyım degişdiririm neden degiştirmiyeyim. yada o şuan başkasıyla mutlu tabiki boşta kalmaz elbet sevdigi biri vardır ama nasıl unutabiliyorlar ben onu anlamıyorum fakat ben her gece yatmadan onu düşünüp uyuyorum ama o bilmiyor bunu.

0

beklediğiniz kişinin sevgilisi olup, nişanlandığını evlendiğini hayatına gayet güzel devam ettiğini gördüğünüzde sevgi değil acizlik olduğunu anlıyorsunuz :d sevmekte bir yere kadar canım!

0

giden hiç bir zaman gelmez gelse bile menfati için gelir oda benim için bi anlam içermez

0

acizlik demem böyle bir şeye asla. sevgi değilse bile acizlik doğru kelime değildir gibi geliyor. birini beklemek güzel bir şey aslında, sevgiyi nolursa olsun yaşarsın ve yaşatırsın çünkü. ama bu süreçte kendinden, kendi hayatından ödün vermemek kaydıyla.

0

eğer döneceğine inanıyorsa sevgidir. fakat gidipte dönmeyeceğini biliyorsa acizliktir.

0

eger donecegine inaniyorsan sevgidir.ama o gidisin bir daha donusu olmayacaksa acizliktir

0

evet gideni beklemek acizliktir gittiyse geri döneceğini hiç zannetmiyorum gelmicez o bile bile beklemek bana göre çok saçma ya i seviyor olabilirsin. o seni seviyorsa sevgi tek taraflı olmaz seninde beklenen gerekmez onun için acizliktir benm gözümde hatta aptalliktir. biri gittiğinde ben onu beklemem sevseydin zaten gitmedi derim.

0

bir insanı bekliyorsa bir kişi sevdiğinden dolayı bekliyordu.