0

insanlar kendinde olan çoğu şeyi beğenmez ve sevmez örnek ben ; sarışınım esmer erkeklerden hoşlanırım ,gözlerim iri küçük gözlü erkeklerden hoşlanırım ,zayıfım hafif kilolu erkeklerden hoşlanırım bunun gibi bir çok özellik var ve insanoğlu kendinde olan şeyi karşı cinste sevmez ,beğenmez tam tersi durum söz konusu olur .bu yüzden uzun boylu erkekler kısa boylu kızlardan hoşlanır.

1

bence erkekler minnoş kendilerine gore daha minnoş kızları seviyor da ondan :)

0

kendileri uzun diye herhlde :) kısayol yakistirmiyorum gönlü kısa boylu kızlara düşüyordu yada artık kadınlar kısa çogu ondanda ;) bilemicem çok neden var

0

kısa boylu kızlar uzun boylu erkeklerle neden çıkıyorsa aynı sebeptendir. veya kısa boylu erkekler uzun boylu kızları neden tercih ediyorsa ondandır.

ya da kısa boylu kızlar çekici geliyordur. insanları fiziksel özelliklerine göre sınıflandırmak pek hoşuma gitmiyor.

0

merak
uzun boylular yakisikli oldugu icin

0

yoo ben ben pek böyle algılamıyorum yada ben farketmedim benim eski sevgililerimle aynı boydaydim saten genelde aynı boylu olanlar öyle oluyor diye biliyorum

0

erkekler yanlarinda kendilerinden uzun kız olmasını sevmezler bence.

0

bir insan kendisinde olmadığı bir özelliği karşısındaki sevgili, hayat arkadaşında bulmayı ister. yani kendisinde olmayan özellikleri karşındaki insanla kapatmaya çalışır.

0

herkesin kalbi birine aşık olur kader kısmet hayırlısı