1

evet ben de fark ettim %5 kazanç olan sorulara 4 veya 5 cevap geldiğinde o yüzden 5 özelliğini kaybediyor bende tam anlayamadım acaba kısa cevaplardan mı yoksa 4 veya 5 cevap geldi için mi %5 özelliğini kaybediyor bende bazen mesela suriye ilk girdiğim zaman %5 kavaklıdere cevap veriyorum sonrasında birkaç kişi daha cevap veriyor bakıyorum o sorunun %5 kazanç oranı kalkmış durumda.

1

sitede yarışma olduğunda genellikle %5 kazanç işareti olan sorulara verilen cevapların kazancı baz alınıyor. dört cevap verildiğinde bu işaret kalkıyor. herkes bu kazançtan yararlanmak istediği için de kısa kısa cevaplar verilip kazanç elde edinmek isteniyor aceleyle ve sorunun özelliği hemen gidiyor.

0

bende sorulara kendi yorumumu katarak tabiki uzun ve doğru şekilde yazarak bilgilendirmeye calisiyorum.

0

ilk cevap veren 4 kişi %5 daha fazla kazanıyor ama kimse %5 için hızlı cevap yazmaz diye düşünüyorum 1 kuruşun %5 ini kim ne yapsın zaten.

0

sanırım tam olarak ne demek istediğini ne sorduğunu anlayamadım üzgünüm

0

hic azımı yormayalım onları diline kalmıs

1

yüzde beşlik sorular dört kişi tarafından cevaplanınca özelliğini kaybediyor. kısa kısa cevap verenler demeyelim onada hızlı cevap verenler diyelim. evet kısa yazıp yüzde beşi kapmayı başarıyorlar. ama o kısa cümleler ne kadarlık bir yüzde beş kazandırır oda başka bir soru.

0

bu para kazanma amaclu bir site diye daha yei girdim. acaba gercekmidir kazanc olayi. soruyu soran arkadasim bende bilmiyorum acikcasi. yeniyim pardon.

0

valla ona bende ayar oluyoeum. ne güzel aha diyorum yarışma için bir imkan. hemen kısa cevap verip soruyu öldürmeleri yok mu? daha uzun yazsanıza yarışma için. diğer üyelerle aranızdaki farkı açarsınız işte.

0

ben tüm sorulara elimden geldiği kadar açıklayıcı ve uzun cevaplar yazmaya çalışıyorum. ama bunu yaparken saçmamalamak çok önemli tabi

1

bu konu hakkında bilgim yok ama tahmin edebilir az alıyoruz kısa kısa yazdığımız için ben bazen kısa yazıyorum çünkü aklima birşey gelmiyor yani bu seferde %5 değilde %1 alıyorum herhlde ne kadar uzun cvp o kadar iyi para yani. ama işte kitap yazarı değilim ki bir konuyu iyi biliyorsam destan yazarım bilmiyorsan kısa keserim

0

uzun cvblar yazmamızı ima etmiş sanırım gıdıyordur buyuk ihtımalle

0

anladım evet ben uzun yazar ken bir bakıyorum başkası yazmış cevap ve dolmuş

1

evet gidiyor ilk 4 kişi %5 kazanç elde ediyor gerisi normal kazanç elde ediyor.

0

nedemek istediğini anlayamadım özür dilerim