0

radyo dinlemeye bayılırım diyebilirim. radyocuların sesleri her zaman çok güzel oluyor. sadece şarkı dinlemek için değil o insanların muhabbetlerini dinlemek bile hoşuma gidiyor. genellikle köye gittiğimde yemek yaparken radyoyu kesinlikle açarım. bir de o soğuk yatak odasında soğuk yorganın altına girip yatağımı ısıtmaya çalışırken arkadan gelen radyo sesi bana huzur veriyor. küçüklüğümde de köyde olduğumda tabii o zamanlar köy daha kalabalıktı, bir kaç kişi aynı odada yatardık ve arkada radyo açık olurdu. radyodaki muhabbeti dinlerken biz de muhabbet ederdik. çok özlüyorum o günleri. ancak geri getirme gücüm ne yazık ki yok. radyo dinlerken belirli bir kanalım yoktur. kanal değiştirmek için çevirdiğimiz o yuvarlak kolu bile çok seviyorum. :) kendime uygun bir yer bulduğumda kanalın ismine bile bakmam sadece dinlerim. zaten klasik eski radyolarda kanal ismi de yazmaz. sunucunun ismi söylemesi lazım anlamanız için. ama bence çok da gerek yok zaten. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim.

1

günümüz şarkılarını yayınlayan radyo fenomen dinliyorum. top şarkılar ve hitler oluyor. reklam aralıkları da az.

0

eskisi gibi radyo dinleyen kaldı mı

0

eskisi gibi radyo dinleyen kaldı mı

1

ben çocukluğumda çok dinlerdim. çocuk tiyatrosu, arkası yarınlar, radyo tiyatroları, müzik programları... çok da faydasını gördüm. zaten radyonun televizyonun aksine özellikle çocukların zekasını geliştirdiği bilinen bir gerçek. beyin görmeden duyduğu sesleri tamamlamak için çalışıyor çünkü.

günümüzde arabada radyo dinliyorum ancak. show radyoyu beğeniyordum. djler çok başarılı idi ama şimdi kadro değişiklikleri oldu. ben de iyi bir radyo arayışındayım.

0

radyo seymen,raks fm,radyo 7 uygulaması

0

perşembe akşamlar picemiyeti vardı bi ara onu dinliyordum çok iyiydi