0

telefonuna belirli saatlerde çalip uyarması icin bir uygulama indirsin.bu tür uygulamalar var internete..atıyorum saat bası seni uyarsın su icme vakti geldi diye.bu sekilde programlar ındırıp telefonuna kurabilirsin.

0

su içmeyi unutmak diye birşey bence yoktur çünkü vücut su isteyince zaten size hatırlatıyor eğer az su tükettiğinizi düşünüyorsanız bence vücut için xaten yeterince su tüketiyorsunuzdur mesela benim için gerekli olan günlük su miktarı 20 bardak ise sizin için 5 bardak olabilir

0

suyun içine istediğiniz meyveleri doğrarsanız su içmekten zevk almaya başlar bu sayede unutmazsınız.

0

buna matara taşımak su kabı almak alarm kurmak gibi fikirler de aklıma gelmektedir.su birçok kişi nadiren içtiği bir temel içecektir.bu nedenle yeşil çay ,limonlu su, naneli su,biberiyeli su ,zencefilli su, karabiberli su, tarçınlı su, zeytinli su gibi değişik bitkiler ile suya tat değiştirip içilebilir.fakat ben yine de içmiyorum .

0

şu tek başına kolay içilecek bir içecek değildir.bu durumda limon elma filan gibi meyve sebzeler ile renklendirilirse su içilebilecek duruma gelir.

1

su içmeyi unutan insanlara tek tavsiyem ellerinde su şişeleri taşısınlar, eğer kişi evde de unutuyorsa sürahi ve bardak resmi olan bir tişört satın alsın. yoksa veya bulamam diyorsa beyaz bir tişörte baskı yaptırsın.

0

valla varsa tavsiyeler bende öğrenmek isterim hiç su içmediğim günler oluyor unutuyorum sürekli

0

telefonlarına alarm olarak kayıt edebilirler,ya da küçük küçük not kağıtlarına yazıp görebilecekleri bi yere koyabilirler.ekran resmi de yapılabilir.

0

telefona alarım kurarak hatırlamak mümkün olabilir