0

erkek olursa aybars koymayı çok isterim şizofren severse isimli bir kitap okumuştum orada ki baş karakterin ismidir

0

kiz olursa zeynep bilge peygamber sas kızının ismi olduğu için bilge de bilgili biri olsun diye erkek olursa mert ali ismini koymak isterim hz alının ismi olduğu için mert ise ismi gibi mert olsun dürüst olsun istediğim icin

1

eğer çocuğum olsaydı güzel bir isim koyardım. çünkü isim önemlidir. ayrıca dinimizde çocuklara anlamlı olan ve güzel manalara gelen isimleri koymamızı istemektedir. gerçekten de isimler kişileri etkilemektedir. çocuklara konulan isimler kendilerini üzmeyecek, alaya konu olmayacak ve kendini yaşadığı sürece rahatsız etmeyecek bir isim olmalıdır. bundan dolayı çocuklara konulan isimler önemlidir. eğer ben çocuğum olsaydı adını hakan ya da taha koyardım. kız olsaydı ayşe, elif, fatma olurdu.

0

erkek olsa mert koyabilirim, zafer koyabilirim, ozgur koyabilirim. anlamlari cok guzel. kiz olursa aylin olabilir, deniz olabilir, ecem olabilir esila olabilir.

0

ilk çocuğuma kız erkek farketmez, erkek olursa babamın ismini, kız olursa annemin ismini koyacağım. allah nasip ederse diğer çocuğum veya çocuklarım olursa kızıma elif, erkek olursa alparslan koyacağım.

0

ben çocuğumun adını poyraz koydum. türk olduğum için eşimde kürt olduğu için roni koydu iki ismi var ronipoyraz

0

deniz. çünkü çok güzel, özgür, kuşlar gibi, istanbul gibi