0

aslında en büyük yanlış diye ayırt etmemek gerekir dünya da bir çok yanlış olabilir yani yaptığımız şeyler bir şekilde bzie geri dönüyor. ve bu yanlışlar da bize bir şekilde tecrübe kazandırıyor yani bize de fayda sağlıyor. evet belki çok kötü olan insanlar kötülük yapan bundns zevk alan ve bununla beslenen insanların yaptıkları hataların ve yanlışların bazen geri dönüşü olmuyor malesef ki. bu geri dönüşü olmayan hatalar belki de daha çok yanlışa sürüklüyor ve zamanla buna da alışıyor insan. bu bakımdan birazda şöyle düşünmek lazım yapıp ettiklerimizden ders çıkarmak ve tecrübe kazanmak yoksa her daim hayat yapar ve yanlışlarla dolu bir sürükleniriz yanlışlar görecelidir. yani insandan insana değişir şu yanlış çok kötüdür denebilir ama hangi birini bursa sıralayabiliriz ki herkese göre de değişebilir aslında yanlış doğru kavramı evet doğru belki birdir ama bunu herkes farklı torunlar yaşadığı için daha iyi anlar ve bilir belki bu anlamda bir ayrım yapıp tam olarak şu yanlıştır diyemeyeceğim.

0

insanlara gereğinden fazla değer vermek, oldukları kişilerden daha üstün görmek, olmadıkları karakterist özellikleri sırf bedenini seviyorsunuz diye ona yüklemek. bundan daha kötü yanlış yok sanırım.

0

hayattaki en büyük yanlış bir insana güvenmektir. ne olursa olsun insanlara fazla güvenmeyin, fazla değer vermeyin yaptığımız en büyük yanlışlardan biri de budur.

0

hayatımızdaki en büyük yanlış empati eksikliğidir herkesin kendı menfaatini düşünüp diğer insanları yok sayması ikinciside maneviyat eksikliği

1

hayatta en büyük yanlış, insanın kendisine ihanetidir. ihanetten kastım, kendini fikirlerini bir bedel karşılığında değiştirmesi, satması..

0

hayatta yapabileceğiniz en büyük yanlış size güvenen birini hayal kırıklığına uğratmak ve üzmektir.