0

öğretmenlerin disiplin veren tutumlarını değiştirenleri değiştirmek isterdim

0

öncelikle bilgisayar gini gereksiz bir ders olması sacmadır. bu dersi kaldırıp yerine yabancı bir ders egitimi koyula bilir. beden eğitimi dersleri gercek spor aletleri ile yapıla bilinir. resim derslerinde verilen eğitim boya ve cizme benim için dogru bir secim diğildir. bu derste kesinlikle kara kalem calışması egitimi verilmelidir. müzik derslerinde flüt yerine baglama ve gitar egitimleri verilmelidir. tarih derslerimizde tarihimizi daha iyi anlatacak ve gercek bilgilere yer verilmelidir. egitim sistemi milli eğitim bakanlığı basta olmak üzeri tüm yetkili bakanlık,kurulum ve kişiler tarafında en yakın zamanda bir düzeltme yapılarak ele alınması gerekmektedir.

0

okullara giriş sistemi badaletli bir düzene bağlanmalı. ama bir kaç saatlik sınavla olmamalı bu girişler.

0

bir şey değişmesin artık. sürekli bir değişim içinde olduğumuzdan bu durumdayız bence. dönem ortasında sistem değişiyor, sınavlar da değişikliğe gidiliyor. sistem bir türlü oturtulamadığı içinde başarısız oluyoruz.

0

eğitim sistemindeki en büyük sorun çağo yaklayamaması. bu sadece bizim ülkemiz için geçerli değil genel anlamda söylüyorum. yıllardır gelişen teknolojiyle birlikte her şey değişiyor ama eğitim sistemi neredeyse 50 yıl öncesiyle aynı.