0

ben hiç pronzlasmam hiç sevmem sarışınım olduğum için koyu bir ten beni tedirgin ediyor alışamıyorum aynaya bakınca farklı birisi gibi hissediyorum kendimi o yüzden yanmayı sevmiyorum pronzlasmayi sevenlere şaşıriyorum.

1

ben sağlığımız için bronzlaşmaya sıcak bakmıyorum.. cildimizin özellikle bu küresel ısınmadan ötürü zararlı ışınlardan etkileneceğinin farkındayım..
ille güneşlenmek isteyenler en az 30 faktörlü koruyucu kullanmalıdır diye de fikrimi söylemek isterim.

0

yeterli güneşlenme sonucunda istenilen bronzluguna sahip olunabilinir. fazla güneş alımı yanmaya neden olur ve kırmızı bir görüntü ortaya çıkar.

0

beyaz tenliyseniz ilk başta çok fazla acı çekmenize rağmen devam ettirin çünkü dışardan çok hoş gözüküyor giyilen elbisenin rengi bile daha hoş duruyor sanki

0

kararında olduktan sonra bence güzel bir şey. fakat bazı insanlar kendilerini kömüre çevirip bir de üstüne güzel olduklarını düşünüyorlar. yazık üzülüyorum onlara. bir de bronzlaşırken sağlıklı bir şekilde bronzlaşmaya dikkat edilmelidir. mutlaka zararlı güneş ışınlarına karşı koruyucu kremler kullanılmalıdır.

0

ben hiç bronzlasmiyorum çünkü esmerim olmuyor :) böle kala kaldim esmerim derken buğday tenliyim ondan bana fayda etmiyor kizariyorum sadece hemen geçiyor