0

yani mümkünse yazdığımız cevapların silinebilir özelliği gelse ya da düzenleme gelse çok güzel olur çünkü bazen yanlış yazabiliyorum eya klavya sona da bir yere basıyor o şekilde göndermiş bulunuyoruz. elimiz fala değiyor bundan dolayı silme işlemi gelse çok daha güzel olur bence ya da en azından düzenleme işlemi. bunun dışında yarışma yapılıyormuş sanırım bu tür yarışmalar sık aralıklarla veya belli kısa dönemler de yapılsa daha iyiy olmaz mıydı. bu2x kazanç sistemi uygulaması çok güzel böyle devam edemez mi. eğer edemiyorsa bu kazanç sistemi sık sık veya daha uzun aralıkla ile olamaz mı sorduğumuz soruya verilen cevaba da kazanç sağlamasistemi getirilebilir aslında buda güzel bir seçenek. tabiki bunlar sitenin kurucusuna kalmış. ben sadece fikir beyan ediyorum böyle olsaydı nasıl olurdu veya böyle olamazmıydı gibi. yoksa sitenin şu anki halinden de gayet memnunum bir şekilde para kazanmaya ve edinmeye çalışıyoruz sadece bazen fazla zaman harcıyoruz.

1

cevapları silmek,mobil uygulaması olabilir, yani birde mesajları silmek ama eminim hepsi gelecek çalışmaları var gibi daha site yeni olduğu için yavaş yavaş oturacak bizde belli ez böylede güzel bizleri mutlu etmek için çabaliyorlar yani uğraşıyorlar bizede sabırla beklemek düşer diye düşünüyorum.

1

saçma soruları ve tekrarlayan soruları silme
mesaj silme özelliği
mesaj gelince bildirim özelliği

0

referans sistemi ve bundan kazanç olsa iyi olur.

1

telefon icin uygulamasinin yapilmasi.yorumlari duzeltebilme..

1

mesajların silinme özelliği (ki site bunun üzerinde çalışıyor)
bildirimleri okuduğumuz da silinmesini.
çömez özelliğiyle yeni gelenlerin bir deneme sürecinden geçmesini... sitedeki üye arkadaşlarla bekliyoruz. çünkü bunu defalarca konuştuk biz.