0

siteye birkaç kuruş eklense tabi yazarlar için iyi olur ama şu sıra bekliyorlar bence. ama yine de vazgeçemiyoruz sitedenm bir şekilde emek veriyoruz karşılığını aliyoruz tabi burada vakit harcamak, hakkıyla emek vermek kolay bir iş değil. bir iki kuruş için saatlerimizi veriyoruz sonuçta emeğin karşılığı daha fazla ama sonuçta onların da belli bütçeleri var.

0

onların geliride kısıtlıdır şuan bence, şuan mutlu mesut emeğimizin karşılığını alalımda... gerisi allah kerim

0

ewet gelmeli ama suan icin zor gorunuyor ilerde site uye sayisi cogalirsa bu dahada imkansiz hale gelebilir bence suan bir kac kurus zamli olsa belki daha cok uye gelebilir diye dusunuyorum ben vede insan icin guzel bir kazanc yeri haline gelir. vede super olur valla

0

şöyle düşünün, buradaki hem beyinsel hem fiziksel emek o kadar fazla ki hakkıyla bir yazı yazmak kolay bir iş değildir, normalde yazarlar sakin kafayla her kelimesine dikkat etmek suretiyle yazarlar yazılarını. ve günde bir yazı çıkarsalar bu onların meslekleridir, hayatlarını kazanırlar bu meslekten.

fakat burada durum farklı, sanki zamanla yarışarak sürekli insanüstü bir çabayla bir şeyler üretmeye çalışıyorsunuz ki, bu insandan fiziksel anlamda da çok şey alıp götürüyor aslında. normal hayatta insanlar bir konu hakkında tek bir cümle yorum vs yapsalar o gün büyük bir eylem yapmış olarak görebilecekler kendilerini, bu onları mutmain edecek ve günlük işlerine koyulacaklar. burada bu bambaşka işliyor ya da işliyor mu o tartışılır.

yani para kazanabilme anlamında bakılırsa bu verilen emek ile karşılığında elde edilip edilebilmiş kazanç eşdeğer değil.

sitenin kurucuları bu sistemin işlemesinden kazanıyorlar, öyle veya böyle bir şekilde bu sistem yaşadığında kazanacaklar. ancak sistemi yaşatanlar bu emeği verenler oluyor. ve binlerce soru ve cevapla muazzam bir yapı oluşturuyor.

burada sadece fiziksel ve beyin emek değil, bu emeği sanki zamanla yarışıyormuşcasına yapmak durumunda kalınıyor kazanabilmek için. çok zor olan bu durum, insan beyni sürekli yaratıcı olamaz kimse makine değil. aslında yoruma dayalı sorular bunu gerektiriyor ve bu daha yorucu bildiğin bir bigiyi cevaplamaktan.

benim derdim de bütün uzun yazdığım cevaplarımın kaybolmuş olması [ ilk olduğun çok kötü oldum ] ve bunu site yönetimin e ulaşamadığım için buradan soru olarak sorduğumda [ ki bu özelliği de çok uzun zaman açılmamıştı kullanamamıştım, o sıralarda da sıkılmıştım ] bir arkadaştan da eksi puan almışım neyin nesi anlayamadım artık ne anladı bilmiyorum.

bir de şu var ki dışarıdaki bir işte bunca emek harcamadan hem de çalıştığınızda ne kazanabileceğinizden hareketle bir parça düşünülmeli.

-1

verdikleri miktar az olabilir ama şöyle düşünelim miktar artarsa onların kazancı azalıcak adamları reklamlardan gelir sağlıyor.miktar artarsa kitle çoğalacak.adamların bu işten bir karı olmuyor.tek taraflı düşünmeyelim.

1

hey , ben daha yeniyim. ne kadar kazanılıyor nasıl kazanılıyor bilmiyorum ama soruya soru ile cevap veremeyeceğim için elbette yükselmesi gerek diyorum. kaç olduğunu bilmesem de bir poşetten daha az getirisi olduğunu yani marketteki bir poşetin ücretini karşılamayacağını tahmin edebiliyorum bir cevabın. o halde kazançları arttırmanın zamanı gelmiştir. ;)

1

isyan çıkacak gibi duruyor. :) zam olayında belirli bir grev yapacaksak +1 ile benide yazın arkadaşlar hakkımızı arayalım. :)

1

bence de yılbaşı sonrası bekliyoruz.tahminim bir şeyler yaparlar.çok düşük kalıyor bir kuruş iki kuruş.

2

aynen gelemli o kadar cevap yazıyoruz karşılığı az

2

aynen 1 satır 3 kuruş verse o bile yeter

2

eveeet.
her şeye zam geldi :)
siteye yazılanlara da gelsin.