1

birçok kişi için ülkemizde mezarda emeklilik yolu açılmıştır. hayırlı uğurlu olsun artık cennet ya da cehennemde yiyebiliriz emekli maaşımızı.

0

burada. yıllarca sigortasız çalıştırılıp emeklerimizin çalındığı yetmez gibi emeklilik hayalimiz de elimizden alındı. devlet memuru isen ölene kadar işini yaparsın. mesela bir öğretmen çok yaşlansa, artık görevini hakkıyla yapamasa bile kendi isteyince emekli oluyor. oysa özel sektörde türlü haksızlıklara uğruyoruz. kafalarına göre sigorta yapmayanı var, işten çıkaranı var. zaten yaş ilerledikçe iş bulmak zorlaşıyor. işi bulduk da emekli olması kaldı. mezarda olabilsek ona da razı olacağız neredeyse.

0

ehehhe ben de buradayım. :) 65 yaşından sonra emeklilik çok heycean verici. maaşa bağlandığım gün heyecan ve sevinçten kalp krizi geçirip ölmem umarım. azıcık sefasını sürmekmisterim emekliliğimin. :)

1

mezarda emekli olacaklar sözü, ülkemizde emekliliğin çok geç olduğunu en iyi şekilde ifade eden veciz bir sözdür. gerçekten 65 yaş emeklilik demek mezarda emeklilik demektir. 65 yaşında bir insan daha ne kadar yaşar ki. hele bu şartlar altında.

1

burdayiz kardes malum sartlar i oraya itti