1

hayır dağılmıyor ama genelde matematik çözerken iyi oluyor.

1

ben şarkı söylerken aynı anda kağıda bişeyler yazamam yazabileninde oldunu sanmıyorum çünkü yazdıklarımızi okuyup yazıyoruz.

1

ben bazen konuşurken veya şarkı söylerken bir şeyler yazamam. en yakın zamanda olan olayım annem bir şey dedi ben de bu sitede sorulara cevap veriyorum, annemi dinledim cevap vermem lazım, buraya yazdığım sözcükleri anneme söyledim, annemin söylediği sözcükleride buraya yazmaya kalmıştım. sonradan fark ettim yanlış yazdığımı sildim tekrar yazdım.

1

evet şarkı söylerken dikkatimi dağılır mesela müzik açıp onla beraber de soyliyemem şaşırim biri benle konuşurken de asla birşey yazamam anca konuştuğunu yazarım

1

hayır aynı anda bir çok işi yapabiliyorum sorun yaşamıyorum yani .şarkı söylerken aynı zamanda yazabiliyorum, herhangi başka bir işle uğraşabiliyorum.

1

bazen şarkıya kendimi kaptırıyorum güzel ve sevdiğim bir şarkı çalınca bir de yazıyorsam eğer kesinlikle dikkatimi dağıtır o şarkı

1

benim konsantrasyonum çok çabuk bozulur, o yüzden kitap okurken, ders çalışırken, müzik dinleyemem, en fazla enstrümantal, sözlü olmayan müzikler.

1

şarkı ya da yazı yazarken mutlaka bir gürültü veya çocuk sesi her zaman dikkatimi dağıtır.

1

ben konuşurken farklı bir şey yazamıyorum maalesef.