1

daha böyle uzak bir yere bir şey seyahat ettiğim olmamış. ama eğer bir yere seyahat etmem gerekiyorsa ben uçakla gitmeyi tercih ederim tabii ki eğer param varsa eğer param yoksa normal bir firmayla otobüsle seyahat ederim.

0

param varsa tercihim ucak olur. hem hizli hem kaza yapma riski daha az. ozellikle uzak bir memlekete gidiyorsaniz saatlerce otobus araba vs yolculuklari insani bunaltiyor.

1

eğer param varsa ve de gideceğim yerde hava alanı varsa.. uçak tercih ederim tabii ki.. yoksa kendi arabam varsa onunla gitmek ikinci tercihim olur..
ama arabamda yoksa.. otobüsler son tercih..

0

kesınlıkle oncellk ucak seyehati olmalı sonrasında bınek araba

1

benim ulaşım olarak tercih edeceğim hayalim de olan karavan seyahati etmek istiyorum. onunla her yeri seyahat etmek istiyorum, yanımda sevdiğimle gitmedimiz yerleri seyahat etmek istiyorum onunla.

2

ben bir karavanım olsun istiyorum ve onunla istediğim her yere seyahat etmek istiyorum. hem karavanın şöyle bir avantajı var gittiğin yere evini getirmiş gibi de oluyorsun. en azından kalmak için bir yer arama derdi olmaz.

1

bir yere seyehat edeceksem,kesinlikle otobüs yolculuğunu tercih etmem.
otobüsler aşırı midemi bulandırır be tüm yol bana zehir olur.
kendi arabam varsa önceliğim kendi arabam olur.
fakat arabam yoksa, kesinlikle uçakla seyehat ederim.
hem daha güvenli hem daha hızlı çünkü.

0

krndi arabam vsrsa once kendi arabamla yolculuga cikarim. eger kendi arabam yoksa kisa mesafe en fazla 3 saat surecek yerlere otobüslerle giderim. ama simdi mesela hatay gibi bir yere de otobüsle gidilmez, çekilmez o yol. otobüsle 1 gün filan ama uçakla 40 dakika mi, 1 saat 40 dakika mi ne. uçak biletleri otobüslere gore tuzlu ama o konfora değer yani o para da.

0

kendi arabam varsa arabamı yoksa otobüsü tercih ederim uçakla gidemem çünkü korkuyorum uçaktan ben otobüste daha rahatım. her yeri göre göre geze geze gidiyorum yani

0

uçak tercih ederim hem zamandan kazanç hem konfor.