0

zeki demirkubuz filmlerini çok severim özellikle kader filmi başkadır benim için.demirkubuz hayatın gerçek yönlerini içinizi acıtan bir bakış açısıyla sunar size.yeşim ustaoğlu filmleri toplumsal gerçekçi ve evrensel temaları etkileyici bir biçimde yansıtır.sinemasal dili çok çok iyi olan fatih akın'ın duvara karşı filmini de en iyiler sıralamama dahil edebilirim.muhteşem bir yönetmen ve çok çok iyi bir film duvara karşı.

0

yol, sürü, ahlat ağacı, kalandar soğuğu, sarmaşık, babamın kanatları, bir zamanlar anadolu'da, kaygı, anons, kelebekler, daha..

0

komedi filmi olarak kolpaçino serilerini öneririm. korku filmi olarak siccin serisini öneririm.duygusal film istiyorsan babam ve oğlum filmlerini öneririm,aşk veya romantik film istiyorsan evim sensin filmini öneririm.yok savaş filmi istiyorsan çukuru izle yeterli :) gerçekten çok güzel bir seneryo yazmışlar çok kaliteli oyuncuları var.

0

kusursuzlar
takva
babam ve oğlum
gözetleme kulesi
nar
sen aydınlatırsın geceyi
bir zamanlar anadoludan
jin
kış uykusu
kosmos

0

benim en etkilendiğim filimlerin başında birleşen gönüller var. aşk sana benzer de çok güzeldi.

0

ayla
evimn sensin özcan denizle fahriye evcenin sinema filmi çok güzel komik ama sonu duygusal.

0

müslüm baba bu hafta gidip izlediğim bir film gerçekten çok etkileyici bir film kesinlikle tavsiye ederim. onun dışında ayla, sadece sen ve kış uykusu gibi nice etkileyici türk filmleri var.

0

dağ 1 dağ 2 dağ 3 inşallah gelirse ayla müslu göktaşı

0

beni brakma ayla dag1 dağ 2 yol arkadaşım

0

dağ dağ iki ayla turist ömer arif ve 216 benim için güzel türk filmleridir müslüme gidemedim daha güzel gibi gözüküyor ama fetih 1453 de güzel

0

sadece sen mucize hükümet kadını cok etkilendiğim filmlerdi.

0

ilk olarak fetih 1453 filimi bu güne kadar yapılmış en etkileyici türk filimidir. istanbulun fetih olayını anlatan bir filimdir. izlemme rekorları kıran gerçekten basarılı bir eserdir. ikinci olarak dünyanın en güzel kokusu. oldukca basarılı bşr eserdir. dram ve romantik bir türk yapımı sinama filimidir. komedi olarak vaz gecmesi imkansız en basarılı türk sinama filimi kesinlikle recep ivedik serisidir. oldukca komik ve cok izlenen bir sinama filimidir.

0

aslında objectif olarak baktığımızda türk filmlerinin yabancı filmlere oranla yerlerde olduğu bariz ortada ama son yıllarda türk filmleri de klişe olan komedi konularının dışına çıkıp daha güzel filmler çekebiliyorlar. mesela bunlara örnek olarak ayla filmini verebiliriz. gerçekten filmini gayet güzeldi. farklı film türlerini icin de barındırabilmiş. filmin icin de dram komedi ve daha diğer türlerde bulunmaktaydı.
babam ve oğlum filmi de gerçekten dramın dibine vurmuş bir filmdi tavsiye ederim.
mucize filmi mahsum kırmızıgül'ün oynayıp yönettiği bir filmdi ve gerçekten çok başaralı bir filmdi bazı yerlerden dramdan tuylerim diken diken oldu desem yeridir. gözlerim doldu desem yeridir.
müslüm filminin de gayet başarılı olduğunu söyleyen bir çok kişi var ama ben hâlâ izlemedim. en yakın zamanda izleyeceğim.
avlu filmi de cem yılmaz ın icin de bulunduğu gayet güzel yerinde bir film. cem yılmaz ı genelde komedi türünden biliriz ama adam bu sefer olağanın dışına cıkmış ve gayet başarılı bir film çıkarmış.

1

en etkileyici türkçe filmler, babam ve oğlum, incir reçeli, ıssız adam ve ayla bana göre aslında bir film daha var son sahnesini çevirip çevirip izler defalarca ağlardık arkadaşımla ama bir türlü ismi aklıma gelmiyor bir babanın oğlu için zengin bir adamla anlaşıp oğluna gerekli olan organı bulmasını sağlaması karşılık olarakta o zengin adamın kalbi rahatsız ölüm döşeğinde ki oğluna kendi kalbini vermesiydi. her sahnesini hatırlıyorum ama filmin adı bir türlü aklıma gelmiyor.

0

çağan ırmak'ın yönettiği tüm filmler efsanedir bana göre. en etkilendiğim filmi ise babam ve oğlum filmi ve ulak filmiydi.

1

ben dağ iki flimin de çok etkilenmiştim , yani çok sinirlenmiştim , elime silah verseler heryeri tarayacam o vaziyetteyim , sonra ayla flimini izlerken gerçekten yaşanmış bir olay olduğu için çok etkilendim , müslüm flimi beni etkilemişti , normal bir flim olsa etkilemez ama yaşanmış bir olay olduğu için onda da etkilemiştim , biz flim olarak güzel filimler yapıyoruz ama nedense pek dünya sıralamasında yer alamıyoruz , gişe rekorları kıran flimlerimiz bizi anlatan flimlerimiz olduğu için belki de , yani sadece bizim milletimizi ilgilendiren flimler olduğu için olabilir , ben böyle başarılı flimlerin devamının gelmesini isterim

0

komedi bazında düğün dernek serisi olabilir bence,recep ivedik seriside güzel.

0

korku filmi olarak dabbe serisi basta olmak uzere
onun dısinda halil sezainin oynadigi filimler kesinlikle tercihim eskilerden bakarsak
incir receli fazlasiyla damga vurmustu
ardindan genclerde gundem olan delibal

0

ayla ve müslüm baba olabilir kesinlikle izlenmeli yapımcısı aynı kişidir

0

türk yapımı dağ filmi ve börü hariç aklıma şuan gelmiyor.