1

"inek şaban" olmadan yani kemal sunal'sız bir hababam sınıfı ancak mehmet ali erbil'in oynadığı hababam sınıfı üç buçuk gibi olur. gayri ahlaki ve değersiz.

0

kemal sunal karakterı hababam sınıfıyla yuregımıze kazındı ve kemal sunalsız bır hababam sınıfı dusunulemezdı. sırf o yuzden ızleyenler bıle var kemal sunal yesılcamın ve turkıye tarıhının en ıyı komedyen oyuncusuydu.

0

kemal sunal'ın olduğu filmlerin tadı bambaşkadır.
şimdi bakıyoruz ve çoğu sahnenin doğaçlama olduğunu görüyoruz, bizi seyir zevkine doyuran kemal sunal'sız bir hababam sınıfı düşünemiyorum.

0

bir alışılmış var serinin tüm mizahları kemal sunal üzerine kurulu hemen hemen izleyemem

0

izleyemem kemal sunal olmadan hababam sınıfı olmaz.

0

hayır izlenmez neşe ve gülünç olmasının kaynaklarından biri zaten kemal sunal bundan dolayı o çıkarsa tadı tuzu olmaz

0

izleyip izlemeyeceğimi bilemiyorum ama çıkmasın kemal sunal. tadı tuzu o hababam sınıfının. yalnız diğer karakterler de çok iyi. onu da yadsımamak lazım. mesela mahmut hocasız da çok eksik kalır hababam sınıfı. tarık akansız bölümleri var, sırığın yokluğu çok hissediliyor onlara bence. güdük necmi de süper bir kararkter.

0

hayır olmaz zaten kemal sunal için izliyorum ben .

0

bence hababam sınıfına kemal sunal çıkamaz tadı tuzu o hepside çok başarılı bir oyuncu ama kemal sunal çıktınız olmaz gerçekten ama ilk başladığında kemal sunal olmasaydı okeydi ama artık olduğu için bisy diyemicem halada izlerim severekte izlerim hababam sınıfını rahmetli olanlara allah rahmet eylesin hepside kalbimizde yani usta oyuncu hepside

1

kemal sunalsız bir hababam sınıfı düşünemiyorum. filme eğlence katan en önemli karakter o bence. bir kere kemal sunal'ın olduğu hababam sınıfına alıştık onu çıkararak çekseler izlemedim.

0

pek izleyeceğimi zannetmiyorum. mesela, kemal sunal'ın oynamadığı hababam sınıfı serilerini hiç izlemedim. o zevki alamadım, alamıyorum...
kemal sunal, hababam sınıfı olsun veya başka filmler olsun, hepsine çok ayrı zevkler katan bir ustadır. gülerek güldürmeyi başaran tek oyuncudur. allah mekanını cennet eylesin...