1

bence hiç sağlıklı değil. yani şöyle fast food yemekleri genellikle hep hazır şeylerden yapılıyor. mesela ben sucuk yemem çünkü sucuğun nasil yapıldığını gördüm ve iğremdim. bundan dolayı da yememeye gayret ediyorum. ve fast food lar da örnekte verdiğim gibi sağlıksız şeyler le hazırlanıyor ve dışarı 'da da hazırlanması sağlıksız olduğunu daha da arttıracağını düşünmekteyim. zaten dışarı da yapilan hiç bir yemek ev de yapilan yemek kadar sağlıklı olmaz. hatta sadece yemediğim şey sucukta değil. mesela dönerde yemem çünkü o dönerlerin ne şekil de hazırlandığı ve hangi işlemlerden geçerek o fast food a geldiği meçhul olarak görmekteyim. bundan dolayı da yemem. mesela o için de bulunan yeşillikler tamamen sağlıksız. hatta bir arkadaşım döner alıyor ve dönerin yerken yarısına kadar geldiğin de için den solucan çıktı. şimdi gel de git oradan bir daha farklı bir şey de olur bu bir şeyler ye, imkansız benim için bu yiyemem yani, hatta şuan bile midem ağzıma geldi. neyse konuyu kapatıyorum ben, herkese kolay gelsin.

0

fast foodlar yani hızlı yapılan yemekler ev yemeği kadar sağlıklı olamazlar ama genelde yemek zorunda bırakıldığımız için yiyoruz sizlere tavsiyem sefer tası bile olur her şekilde kaplar kullanarak evde yemek yapmanız ve evde yaptığınız yemeği öğünlerinizde yanınızda taşımanız bol bol sağlıklı olur sizin için . fastfoodları yapan insanlar bazen de eldiven kullanmıyor eldiven de kullanmadıkları için sizin sağlığınıza çok zarar verebilecek bakteri ve mikropları barındırıyor. benim tavsiyem ya kendiniz götürün yemeğinizi yanınızda ya da fast food yemeyi kafaya koyduysanız bildiğiniz güvendiğiniz yerlerden yemek yemenizi sizlere öneririm . insanların sağlıkları her şeyden paradan puldan maddiyattan daha önemlidir .

0

çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama hepimiz tüketiyoruz arasıra hangi yağları kaç gün kullandıklarını bilmiyoruz yada ne kadar hijyenikler bilemiyoruz dışarda yemek aslında çok sağlıklı değil,çünkü görmüyoruz nasıl yapıldığını evde yemek yemek en iyisi. ama işte insanız hepimiz bazen ihtiyaç duyuyoruz dışarda bir aktivite yapmaya.

0

tamamen sağlıksız.
ve buna rağmen neredeyse hepimiz çok seviyoruz.

0

fast food ev yemeği kadar sağlıklı değil nasıl yapıldığını goremiyoruz bile ama ben genede yerim severekte yiyorum hoşuma gidiyor çünkü

0

hiç sağlıklı değil ama kolayimiza geliyor. tadını da seviyoruz.