0

fast-food lar kesinlikle yenmemesi gereken yiyeceklerdir.içinde neler var bunlar sağlıklı mı? çoğu bilmediğimiz bu ürünler sağlık açısından çok zararlı bence.kilo problemi yaşaya bilirsiniz.bazı damar hastalıklarına yol açabiliyor bu ürünler.en iyisi bunlar yerine evde yapılan organik temiz yemekleri yemeniz.

0

dışarıda yenilen fastfood tarzı yiyecekler ne kadar zararlı olsa da hepimiz yiyoruz dışarda olduğumuz zaman ,ama onu yemek yerine simit ayran yemek daha cazip geliyor bana nedense

1

vallahi ne kadar zararlı olduğunu bilsekte sık sık fastfood tüketiyoruz.çok fazla yağlı ve nasıl şeylerden yapıldığını bilmediğimiz ürünler oluşturuyorlar.birçok defa o tavuk etlerinin tavukların nerelerinden yapıldığını, etlerin at etlerinden yapıldığını duyduk ancak yine de tuhaf bir şekilde yemekten vazgeçemiyoruz çünkü bağımlılık yapıyor gerçekten.bu tür fastfood ve hazır gıdaların içinde duyduğum kadarıyla bir madde varmış ve o maddeyi çamurun içine koysanız size lezzetli gelirmiş ve onu bile yemek istermişsiniz.ayrıca bu tür yiyeceklerin yanında genellikle gazlı içecekler içiyoruz onlar da oldukça zararlı kendi vücudumuza çifte zarar vermiş oluyoruz aynı anda. o yüzden hazır gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmamız gerekiyor keşke gerçekten bunu başarabilecek kapasitede olabilsek. ama çok lezzetliler be. :)

0

tek güzel yanı ucuz olması.
yoksa çok sağlıksız olduğunu herkes biliyor. ne olduğu hiç belli değil içinde. kızartma yağı da çok kotu. trans yağlar zaten çok zararlı.